Onbeperkt bellen en sms'en met een BASE Pro-mobiel abonnement!

Snelste netwerk
Limiet buiten abonnement
Free Data Day
My BASE-app
Snelste netwerk
Limiet buiten abonnement
Free Data Day
My BASE-app

Pro 11

3 GB 6 GB
+ onbeperkt bellen en sms'en

-20% LEVENSLANG

-20% LEVENSLANG

MEEST GEKOZEN

MEEST GEKOZEN

Pro 20

20 GB 30 GB
+ onbeperkt bellen en sms'en

-20% LEVENSLANG

-20% LEVENSLANG

Pro 29

70 GB
+ onbeperkt bellen en sms'en

-20% LEVENSLANG

-20% LEVENSLANG

Pro 35

200 GB
+ onbeperkt bellen en sms'en

-20% LEVENSLANG

-20% LEVENSLANG

Ben je al BASE-klant?

Heb je al een BASE-abonnement? Jij kan ook genieten van de levenslange korting.  Ontdek hoe!

Je mobiel abonnement bestellen of aanpassen? Dat kan voortaan ook in de app!

Download ‘m nu en geniet van alle controle die je nodig hebt.

BASE zegt ja tegen internationale tarieven

Zo bel je en stuur je sms'en naar buitenlandse nummers aan voordelige tarieven!  Ook surfen buiten de EU-zone komt voordeliger uit met onze buitenlandse opties en bundels.

Pro Europe

20 GB + onbeperkt bellen en sms'en

Geldig in/naar de EU-zone, Jersey, Monaco en Zwitserland

Voordelig bellen naar 45 landen


ONLINE ONLY

ONLINE ONLY"

Pro World

25 GB + onbeperkt bellen en sms'en

Geldig in/naar de EU-zone + Jersey, Monaco en Zwitserland

Voordelig bellen naar 45 landen

+ 2 GB, 800 min & 800 sms'en van/naar 24 landen buiten Europa


ONLINE ONLY

ONLINE ONLY"

Bulgarije, Cyprus (behalve Turkse deel en neutrale VN-zone), Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk (incl. Frans Guyana, Guadeloupe, Réunion, Martinique, Mayotte, Sint-Maarten), Griekenland, Hongarije, IJsland, Ierland, Italië (Vaticaan incl.), Kroatië, Letland, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Malta, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal (incl. Azoren en Madeira), Roemenië, San Marino, Slovenië, Slowakije, Spanje, Tsjechië, Verenigd Koninkrijk (incl. Gibraltar), Zweden

Australië, Brazilië, Canada, Chili, China, Hong Kong, India, Indonesië, Israël, Japan, Macedonië, Maleisië, Mexico, Marokko, Montenegro, Nieuw-Zeeland, Rusland, Servië, Taiwan, Thailand, Tunesië, Turkije, Verenigde Staten en Zuid-Afrika

Dit is geldig voor uw oproepen vanuit België naar Algerije, Argentinië, Armenië, Australië, Brazilië, Brunei, Canada, Chili, China, Colombië, Costa Rica, Dominicaanse Republiek, Gabon, Georgië, Hong Kong, India, Indonesië, Irak, Iran, Israël, Japan, Kazakstan, Laos, Malawi, Maleisië, Mexico, Oekraïne, Oezbekistan, Pakistan, Panama, Puerto Rico, Rusland, Servië, Sierra Leone, Singapore, Swaziland, Taiwan, Thailand, Turkije, Venezuela, Verenigde Staten, Vietnam, Zambia, Zuid-Afrika en Zuid-Korea.Voordelige tarieven vanuit België naar internationale nummers:
€ 0,12/MIN naar vaste lijnen
€ 0,24/MIN naar mobiele netwerken
€ 0,12/MIN naar vaste lijnen en mobiele netwerken in Canada, Puerto Rico en Verenigde Staten

Jij kan ook van deze korting genieten als je naar een hoger abonnement overstapt of een extra abonnement neemt. Heb je, bijvoorbeeld, een Pro 20? Dan betaal je nu maar € 24/maand voor een Pro 29!

Kocht je een smartphone in combinatie met je huidige abonnement? Of doe je een upgrade waardoor je met je nieuwe abonnement na, korting, minder betaalt dan vandaag? Dan geniet je helaas niet van deze promotie als je naar een hoger abonnement overstapt. 

Tarieven buiten bundel in België en in de EU-zone: € 0,025/MB. Ontdek onze voordelige internationale tarieven, in Europa én de hele wereld! Meer lezen

Professionele smartphones aan scherpe prijzen

Klaar voor 5G, de beste camera’s, een langere batterijduur of gewoonweg een degelijk toestel? Er is voor ieder wat wils. Bekijk ons assortiment en kies snel de smartphone die perfect bij je noden past!

Het snelste mobiele netwerk

Test Aankoop verkoos ons netwerk al meermaals tot het snelste netwerk van het land. En daar zijn we best trots op! Kies dus nu voor BASE en geniet van ons ultrasnelle netwerk met optimale dekking! Je laptop is altijd verbonden in België of Europa met één van onze vier Pro Internet Anywhere-abonnementen.

Download de My BASE-app

Wil je je verbruik beheren, waar je ook bent? Of je facturen raadplegen en betalen in een oogwenk? Download dan de My BASE-app op je smartphone. Het is gratis, eenvoudig en 100% mobiel!

Ontdek de voordelen van eSIM

BASE eSIM is een 100% digitale simkaart die in je toestel is ingebouwd. Installeer ze nu gratis en eenvoudig via de My BASE-app en geniet van de voordelen!

BASE worden in 1-2-3!

1. Bestel je abonnement

Bestel je nieuwe BASE Pro-abonnement snel en gemakkelijk online. Je kan er ook voor kiezen om je nummer te behouden als je het wenst.

2. Activeer je simkaart

We sturen je simkaart gratis op de eerstvolgende werkdag. Activeer je simkaart op onze website om ze te kunnen gebruiken.

3. Download de app

Dankzij de My BASE-app kan je je verbruik en je facturen overal bekijken, betalen of je opties aanpassen. Het is handig, gemakkelijk en 100% mobile! 

Een vraag? Vind snel het antwoord!

In onze veelgestelde vragen vind je alvast het antwoord op méér dan 100 vragen, gerangschikt per onderwerp. 

Hulp nodig? Contacteer ons!

Live Chat

Chat rechtstreeks met een medewerker. Zijn we er even niet? Stuur ons je bericht via Facebook Messenger van maandag tot zaterdag tussen 8u en 18u.

Bel ons op 0800 66 021

Maandag - vrijdag: 8u tot 20u
Zaterdag: 9u tot 17u30
Zon- en feestdagen: gesloten

Vind een BASE Shop

Liever een verkooppunt bezoeken?
Vind een BASE Shop in je buurt.

* Aanbod voorbehouden voor een normaal gebruik zoals hier gedefinieerd. 
 
De BASE tarieven zijn exclusief btw. Ze zijn onderhevig aan de algemene voorwaarden en de bijzondere voorwaarden van Telenet Group NV. Ze zijn voorbehouden voor persoonlijk en privégebruik. Na de eerste minuut betaal je per seconde. Eventuele inbegrepen minuten van BASE naar BASE zijn enkel geldig voor gebruik binnen België. Andere eventuele inbegrepen minuten en sms’en zijn van toepassing voor gebruik binnen België (naar Belgische nummers) en de EU-zone (naar nummers binnen de EU-zone). Eventuele inbegrepen mobiele data zijn van toepassing voor gebruik in België en de EU-zone, tenzij in het kader van een onbeperkt aanbod mobiele data (in welk geval verbruik in de EU-zone dat een bepaald volume overschrijdt bijkomend kan worden aangerekend). De internationale tarieven, kan je hier raadplegen. Bellen en sms’en naar speciale nummers, alsook het gebruik van diensten van derde partijen, is niet inbegrepen; het verbruik wordt steeds aangerekend bovenop je eventuele tegoed en/of bundels. Om de tarieven van oproepen naar speciale nummers (070, 0900, 1207...), te weten te komen, contacteer je ons via de klantenzone of bel je naar 1999 via BASE (gratis in België) of naar +32 (0)486 19 1999 via om het even welk ander netwerk (betalend). De mobiele telefonie abonnementen voor particulieren zijn van onbepaalde duur. Je kan je contract op elk moment stopzetten.

Abonnement promotie voorwaarden 

Tijdelijke promotie op BASE-abonnementen van BASE Pro 11, BASE Pro 20, BASE Pro 29 en BASE Pro 35. Aanbod geldig van 11/04/2024 tot en met 03/06/2024. Op voorwaarde van activatie van bovenstaande BASE-abonnementen geniet de klant gedurende de looptijd van het contract van 20% korting op de maandelijkse abonnementsprijs.

Aanbod voorbehouden voor nieuwe BASE Pro-klanten

De promotie wordt automatisch toegepast op nieuwe klanten tijdens de bevestiging van hun bestelling.

Aanbod geldig voor professionelen (zelfstandigen en kleine bedrijven) van 11/04/2024 tot en met 03/06/2024 die nog geen BASE-abonnement hebben. Op voorwaarde van activatie van één van bovenstaande BASE Pro-abonnementen, krijgt de klant na activatie 20% korting op de maandelijkse abonnementskost, en dit levenslang.

Bij een verhoging van de basisprijs van het abonnement verhoogt ook de promoprijs met hetzelfde bedrag.

Aanbod voorbehouden voor nieuwe BASE Pro-klanten (die ook in de 3 maanden vóór intekening op het aanbod geen klant met een BASE-abonnement waren). Klanten met een BASE-herlaadkaart die willen overschakelen op een BASE-abonnement mogen in de 3 maanden vóór intekening geen BASE-abonnement gehad hebben voor hetzelfde mobiele nummer.

Deze promotie is niet verenigbaar met andere promoties, behalve met de BASE+TADAAM-korting. 

Aanbod voorbehouden voor bestaande BASE Pro-klanten 

Bestaande BASE Pro-klanten hebben ook recht op deze promotie, enkel en alleen indien zij langer dan 3 maand BASE Pro-klant zijn en zij een nieuwe BASE Pro-klant op één van volgende BASE Pro-abonnementen kan aanbrengen: Pro 11, Pro 20, Pro 29 of Pro 35. De promotie is geldig op de huidige tariefplannen zoals Pro 11, Pro 20, Pro 29 en Pro 35. Bestaande klanten met een ander ouder tariefplan, kunnen ook van deze korting genieten, op voorwaarde dat zij overstappen naar één van de huidige tariefplannen. Als er aan de voorwaarden voldaan wordt, krijgt de bestaande BASE-klant gedurende de hele duur van het contract een korting van 20% op de maandelijkse abonnementskost in het geval van een abonnement van € 11/maand, € 20/maand, € 29/maand of € 35/maand. De korting en eventuele overschakeling zal automatisch toegekend worden of gebeuren, zodra de simkaart van de nieuwe klant geactiveerd wordt. Dit dient ten laatste 30 dagen na aankoop te gebeuren. Indien de nieuwe klant zijn abonnement stopzet, wordt de bestaande klant niet automatisch naar het originele plan terug gemigreerd. Bij een verhoging van de basisprijs van het abonnement verhoogt ook de promoprijs met hetzelfde bedrag.

De bestaande klant verliest zijn maandelijkse korting als hij zijn abonnement stopzet, migreert naar een lager tariefplan, of indien de klant die hij aanbracht zijn abonnement stopzet. Actie voor bestaande klant is niet cumuleerbaar met andere aanbiedingen en promoties, behalve met de BASE+TADAAM-korting.

Tijdelijke promotie op het BASE Pro Europe en BASE Pro World abonnement 

Op voorwaarde dat de klant in de periode van 11/04/2024 tot en met 03/06/2024. Het BASE Pro Europe of BASE Pro World abonnement afsluit op www.BASE.be en het abonnement vervolgens in dezelfde periode activeert, geniet de klant gedurende de eerste 3 maanden na activatie van 50% korting op de maandelijkse abonnementsprijs.

Aanbod voorbehouden voor professionelen (zelfstandigen en kleine bedrijven) die nog geen BASE-abonnement hebben. Klanten met een BASE-herlaadkaart die willen overschakelen op een BASE-abonnement mogen in de 3 maanden vóór intekening geen BASE-abonnement gehad hebben voor hetzelfde mobiele nummer. Actie niet cumuleerbaar met andere aanbiedingen en promoties.