EXCLUSIEF ONLINE

EXCLUSIEF ONLINE

Levenslang dubbele
data & korting

Snelste netwerk
Limiet buiten abonnement
Free Data Day
My BASE-app
Snelste netwerk
Limiet buiten abonnement
Free Data Day
My BASE-app

WEBDEAL

WEBDEAL

Pro 11

3 GB
+ onbeperkt bellen en sms'en

-20% LEVENSLANG

-20% LEVENSLANG

WEBDEAL

WEBDEAL

Pro 20

20 GB
40 GB
+ onbeperkt bellen en sms'en

-20% + DUBBELE DATA

-20% + DUBBELE DATA

WEBDEAL

WEBDEAL

Pro 29

70 GB
140 GB
+ onbeperkt bellen en sms'en

-20% + DUBBELE DATA

-20% + DUBBELE DATA

WEBDEAL

WEBDEAL

Pro 35

200 GB
400 GB
+ onbeperkt bellen en sms'en

-20% + DUBBELE DATA

-20% + DUBBELE DATA

*Ben je al BASE-klant? 

Heb je al een BASE-abonnement? Jij kan ook genieten van de levenslange korting.  Ontdek hoe! 

Hoe geniet je als bestaande klant van deze promo?

Nodig iemand uit om BASE te worden!

Overtuig tussen 07/11 en 29/01 een  collega of (zaken)partner om minstens BASE PRO 11 te worden.

Laat hen naar jou verwijzen

Klant worden gaat makkelijk via BASE.be. Op het einde vult de doorverwezen persoon jouw BASE-nummer in op het aanvraagformulier. 

Activeren en klaar!

Zodra de aangebrachte klant de nieuwe simkaart activeert, krijgen jullie allebei de levenslange promo. De korting geldt zolang de nieuwe klant minstens een BASE Pro 11 heeft.

Heb je een ander abonnement?

​Dan zetten we je automatisch over naar het abonnement zo dicht mogelijk boven je huidige abonnement. Daarop krijg je dan de geldige levenslange korting!

Waarom voor BASE kiezen?

Limiet buiten abonnement

Stel een limiet buiten abonnement in  en behoud de controle over je budget.
 

Free Data Day

Geniet van 24u gratis data elke eerste dag van de maand... Tournée générale!
 

Data Jump

Niets gaat verloren! Je neemt je ongebruikte data mee naar volgende maand.
 

My BASE-app

Je verbruik checken, aanrekeningen betalen of herladen? Met de My BASE-app heb jij de touwtjes in handen!

* Aanbod voorbehouden voor een normaal gebruik zoals hier gedefinieerd.

De BASE tarieven zijn exclusief btw. Ze zijn onderhevig aan de algemene voorwaarden en de bijzondere voorwaarden van Telenet Group NV. Ze zijn voorbehouden voor persoonlijk en privégebruik. Na de eerste minuut betaal je per seconde. Eventuele inbegrepen minuten van BASE naar BASE zijn enkel geldig voor gebruik binnen België. Andere eventuele inbegrepen minuten en sms’en zijn van toepassing voor gebruik binnen België (naar Belgische nummers) en de EU-zone (naar nummers binnen de EU-zone). Eventuele inbegrepen mobiele data zijn van toepassing voor gebruik in België en de EU-zone, tenzij in het kader van een onbeperkt aanbod mobiele data (in welk geval verbruik in de EU-zone dat een bepaald volume overschrijdt bijkomend kan worden aangerekend). De internationale tarieven, kan je hier raadplegen. Bellen en sms’en naar speciale nummers, alsook het gebruik van diensten van derde partijen, is niet inbegrepen; het verbruik wordt steeds aangerekend bovenop je eventuele tegoed en/of bundels. Om de tarieven van oproepen naar speciale nummers (070, 0900, 1207...), te weten te komen, contacteer je ons via de klantenzone of bel je naar 1999 via BASE (gratis in België) of naar +32 (0)486 19 1999 via om het even welk ander netwerk (betalend). De mobiele telefonie abonnementen voor particulieren zijn van onbepaalde duur. Je kan je contract op elk moment stopzetten. 

Abonnement promotie voorwaarden 
Dubbel data en 20% korting per maand gedurende de volledige duur van je contract op een BASE-abonnement BASE Pro 20, BASE Pro 29 en BASE Pro 35. 20% korting op een BASE-abonnement van BASE Pro 11 gedurende de volledige duur van je contract. Aanbod geldig van 07/11/2023 tot en met 29/01/2024

Aanbod voorbehouden voor nieuwe BASE Pro-klanten

*De promotie wordt automatisch toegepast voor nieuwe klanten tijdens de bevestiging van hun bestelling. 
Aanbod geldig voor professionelen (zelfstandigen en kleine bedrijven) van 07/11/2023 tot en met 29/01/2024 die nog geen BASE-abonnement hebben. Op voorwaarde van activatie van één van bovenstaande BASE Pro-abonnementen, krijgt de klant na activatie en gedurende de volledige duur van het contract:

  •  Dubbel data en 20% korting per maand op de volgende BASE Pro-abonnementen: Pro 20, Pro 29 of Pro 35. De maandelijkse kost bedraagt dan respectievelijk € 16/maand of € 23/maand of € 28/maand.

  • 20% korting per maand op het abonnement BASE Pro 11. De maandelijkse kost bedraagt dan € 8/maand.

Bij een verhoging van de basisprijs van het abonnement verhoogt ook de promoprijs met hetzelfde bedrag.
Aanbod voorbehouden voor nieuwe BASE Pro-klanten (die ook in de 3 maanden vóór intekening op het aanbod geen klant met een BASE-abonnement waren).  Klanten met een BASE-herlaadkaart die willen overschakelen op een BASE-abonnement mogen in de 3 maanden vóór intekening geen BASE-abonnement gehad hebben voor hetzelfde mobiele nummer. Deze promotie is niet verenigbaar met andere promoties, behalve met de BASE+TADAAM-korting.

Aanbod voorbehouden voor bestaande BASE Pro-klanten 

Bestaande BASE Pro-klanten hebben ook recht op deze promotie, enkel en alleen indien zij langer dan 3 maand BASE Pro-klant zijn en zij een nieuwe BASE Pro-klant op één van volgende BASE Pro-abonnementen kan aanbrengen: Pro 11, Pro 20, Pro 29 of Pro 35. De promotie is geldig op de huidige tariefplannen. Als de bestaande klant op een ander tariefplan zit, zetten we hem over naar één van deze tariefplannen. Als er aan de voorwaarden voldaan wordt, krijgt de bestaande BASE-klant gedurende de hele duur van het contract een korting van 20% en dubbel data op de maandelijkse abonnementskost in het geval van een abonnement van € 20/maand of € 29/maand of € 35/maand en 20% korting in het geval van een abonnement van € 11/maand. De korting en eventuele overschakeling zal automatisch toegekend worden of gebeuren, zodra de simkaart van de nieuwe klant geactiveerd wordt.  Dit dient ten laatste 30 dagen na aankoop te gebeuren. Indien de nieuwe klant zijn abonnement stopzet, wordt de bestaande klant niet automatisch naar het originele plan terug gemigreerd. Bij een verhoging van de basisprijs van het abonnement verhoogt ook de promoprijs met hetzelfde bedrag. De bestaande klant verliest zijn maandelijkse korting als hij zijn abonnement stopzet, migreert naar een lager tariefplan, of indien de klant die hij aanbracht zijn abonnement stopzet. Actie voor bestaande klant is niet cumuleerbaar met andere aanbiedingen en promoties, behalve met de BASE+TADAAM-korting 

Tijdelijke promotie op het BASE Pro Europe en BASE Pro World abonnement 

Op voorwaarde dat de klant in de periode van 07/11/2023 tot en met 29/01/2024 het BASE Pro Europe of BASE Pro World abonnement afsluit op www.BASE.be en het abonnement vervolgens in dezelfde periode activeert, geniet de klant gedurende de eerste 3 maanden na activatie van 50% korting op de maandelijkse abonnementsprijs. 
Aanbod voorbehouden voor professionelen (zelfstandigen en kleine bedrijven) die nog geen BASE-abonnement hebben. Klanten met een BASE-herlaadkaart die willen overschakelen op een BASE-abonnement mogen in de 3 maanden vóór intekening geen BASE-abonnement gehad hebben voor hetzelfde mobiele nummer. Actie niet cumuleerbaar met andere aanbiedingen en promoties.