15 GB


Onbeperkt* bellen en sms'en

Geldig naar alle nummers in België en in de EU-zone (behalve vanuit België naar buitenlandse nummers).

Data Jump

Niets gaat verloren! Je neemt je ongebruikte data mee naar volgende maand. 

Limiet buiten abonnement

Stel je eigen limiet in en behoud de controle over je budget.

Free Data Day

Geniet van 24u gratis data elke eerste dag van de maand... Tournée générale!


WEBDEAL -20%

WEBDEAL -20%

Je €20 opgebruikt? Geen zorgen, je betaalt hetzelfde voordelige tarief (€0,0013/MB) voor extra data en belminuten. MMS'en zijn niet inbegrepen in je abonnement. Die kosten bedragen naar BASE-nummers en naar andere nummers €0,10/MMS.

100% controle over je budget met limiet buiten abonnement

  • Dankzij de My BASE-app stel je een limiet in waar en wanneer je wil.
  • Aanpassing gemaakt? Die gaat onmiddellijk in!
  • Zo bepaal je zelf hoeveel je verbruikt boven op je abonnementsprijs.

Geen verspilling met Data Jump

  • Je ongebruikte data neem je gewoonweg mee naar volgende maand.
  • Het gebeurt automatisch en zonder gedoe: je hoeft zelf niets te doen.
  • Data Jump geldt voor al onze abonnementen (BASE 15, 20, 29 & 39).

Het snelste mobiele netwerk

Uit een onderzoek van 2022 door Test Aankoop blijkt dat Telenet-BASE het snelste mobiele netwerk van België heeft. Wat betekent dit voor jou? Supersnel en stabiel surfen zonder traag te laden of haperen. Kortom, zorgeloos genieten waar en wanneer je maar wil!

Onbeperkt bellen en sms'en

Zin om even met je vrienden aan de lijn te hangen? Bij BASE zit je goed! Met alle BASE-abonnementen geniet je van onbeperkt* bellen en sms'en. Da's standaard!

BASE reist met je mee!

Even reizen? In contact blijven met je familie, in het buitenland of in België, hoeft niet duur te zijn. Ontdek snel onze roaming en internationale tarieven en onze voordelige bundels. 

Hulp nodig? Contacteer ons!

Chat met BASE

Hulp nodig? Stuur een chatbericht met je vraag van maandag t.e.m. vrijdag 8u-22u en op zaterdag 9u30-18u. We antwoorden zo snel mogelijk!

Bel ons op 0800 66 021

Maandag - vrijdag: 8u tot 20u
Zaterdag: 9u tot 17u30
Zon- en feestdagen: gesloten

Vind een BASE Shop

Liever een verkooppunt bezoeken?
Vind een BASE Shop in je buurt.

Vergelijk en kies wat het best bij jou past!

Data Jump
Limiet buiten abonnement
Free Data Day
Data Jump
Limiet buiten abonnement
Free Data Day
100 GB

+ onbeperkt* bellen en sms'en


WEBDEAL -20%

WEBDEAL -20%

40 GB

+ onbeperkt* bellen en sms'en


WEBDEAL -20%

WEBDEAL -20%

POPULAIRST

POPULAIRST

15 GB

+ onbeperkt* bellen en sms'en


WEBDEAL -20%

WEBDEAL -20%

6 GB

+ onbeperkt* bellen en sms'en


WEBDEAL -20%

WEBDEAL -20%

Ben je al BASE-klant?

Heb je al een BASE-abonnement? Jij kan ook genieten van 20% per maand korting levenslang. Ontdek hoe!

Een vraag? Vind snel het antwoord!

In onze veelgestelde vragen vind je alvast het antwoord op méér dan 100 vragen, gerangschikt per onderwerp. 

* Aanbod voorbehouden voor een normaal gebruik zoals hier gedefinieerd.

De BASE tarieven zijn inclusief btw. Ze zijn onderhevig aan de algemene voorwaarden en de bijzondere voorwaarden van Telenet Group NV. Ze zijn voorbehouden voor persoonlijk en privégebruik. Na de eerste minuut betaal je per seconde. Eventuele inbegrepen minuten van BASE naar BASE zijn enkel geldig voor gebruik binnen België. Andere eventuele inbegrepen minuten en sms’en zijn van toepassing voor gebruik binnen België (naar Belgische nummers) en de EU-zone (naar nummers binnen de EU-zone). Eventuele inbegrepen mobiele data zijn van toepassing voor gebruik in België en de EU-zone, tenzij in het kader van een onbeperkt aanbod mobiele data (in welk geval verbruik in de EU-zone dat een bepaald volume overschrijdt bijkomend kan worden aangerekend). De internationale tarieven, kan je hier raadplegen. Bellen en sms’en naar speciale nummers, alsook het gebruik van diensten van derde partijen, is niet inbegrepen; het verbruik wordt steeds aangerekend bovenop je eventuele tegoed en/of bundels. Om de tarieven van oproepen naar speciale nummers (070, 0900, 1207...), te weten te komen, contacteer je ons via de klantenzone of bel je naar 1999 via BASE (gratis in België) of naar +32 (0)486 19 1999 via om het even welk ander netwerk (betalend). De mobiele telefonie abonnementen voor particulieren zijn van onbepaalde duur. Je kan je contract op elk moment stopzetten.

Data Jump, exclusiviteit BASE: gebaseerd op een vergelijking van mobiele abonnementen gemaakt op 15/01/2020 bij de volgende operatoren : Mobile Vikings, Orange, Proximus, Scarlet, Telenet, Voo.

Aanbod voorbehouden voor nieuwe BASE-klanten

Tijdelijke promotie op BASE-abonnementen van € 15/maand, € 20/maand, €29/maand en € 39/maand. Aanbod geldig van 30/05/2023 tot en met 03/09/2023.

Op voorwaarde van activatie van bovenstaande BASE-abonnementen op de BASE-website, geniet de klant gedurende de looptijd van het  contract van 20% korting op de maandelijkse abonnementsprijs.

Aanbod voorbehouden voor particulieren die nog geen BASE-abonnement hebben. Klanten met een BASE-herlaadkaart die willen overschakelen naar een BASE-abonnement of die van een andere operator komen, mogen in de 3 maanden vóór intekening geen BASE-abonnement gehad hebben voor hetzelfde mobiele nummer. Actie niet cumuleerbaar met andere aanbiedingen en promoties, behalve met het BASE+TADAAM-voordeel. *De promotie wordt automatisch toegepast voor nieuwe klanten tijdens de bevestiging van hun bestelling.

Aanbod voorbehouden voor bestaande BASE-klanten

Tijdelijke promotie op BASE-abonnementen van € 15/maand, € 20/maand, €29/maand en € 39/maand. Aanbod geldig van 30/05/2023 tot en met 03/09/2023.

Dit aanbod is voorbehouden voor particulieren die al minstens 3 maanden een BASE-abonnement hebben. Op voorwaarde van een migratie naar een hoger abonnement via de My BASE-app of de klantenzone, geniet de klant gedurende de looptijd van het  contract van 20% korting op de maandelijkse abonnementsprijs. De klant verliest zijn maandelijkse korting indien hij zijn abonnement stopzet of migreert naar een lager abonnement. Deze promotie is niet cumuleerbaar met andere promoties, behalve met het BASE+TADAAM-voordeel.

Bijzondere voorwaarden van jouw BASE abonnement
Data Jump: Het niet opgebruikte tegoed van je abonnement wordt overgedragen naar de volgende maand. De volgende maand gebruik je eerst het niet opgebruikte tegoed van de vorige maand op. Je kan niet opgebruikt tegoed slechts één maand overdragen. Bij wijziging van tariefplan wordt het overgedragen tegoed niet mee in rekening genomen voor pro rata aanrekening/terugbetaling. Het overgedragen tegoed vervalt bij overdracht van de overeenkomst door de klant. Onbeperkt bellen naar BASE: onbeperkte minuten naar het BASE-klanten. Aanbod voorbehouden voor een normaal persoonlijk gebruik zoals hier gedefinieerd.