Herlaadkaarten, 100% flexibel

 • Herlaad en volg je verbruik overal met de My BASE-app!
 • Geen contract, geen kleine lettertjes. 
 • Bel onbeperkt naar BASE-nummers vanaf € 10.
 • Geniet van talloze bonussen!

Word BASE Prepaid in 1, 2, 3!

1. Bestel je prepaid simkaart

Je kan je nieuwe prepaid simkaart online of in de My BASE-app bestellen. Het is gemakkelijk, snel en gewoonweg handig! Je kiest zelf of je je huidige nummer wil behouden. 

 

 

2. Activeer ze

We versturen je nieuwe simkaart per post de volgende werkdag, volledig gratis!  Zodra je ze ontvangt, activeer je ze via de My BASE-app of online op base.be. 


Activeer je simkaart in de My BASE-app en krijg 2 GB cadeau! 
 

3. Herlaad, en klaar! 

Herlaad je simkaart in de My BASE-app, op base.be of in de klantenzone en klaar! Naast je belwaarde, krijg je per herlaadbeurt van min. € 10 een pak bonussen zoals data en gratis sms'en. 


 

Vergelijk onze herlaadkaarten

Overtuigd? Dan is er nog één laatste stap: kies de prepaidkaart die het best bij je verbruik past. 

€ 5

Da's 20 min belwaarde

 


 


 

€ 10

Da's 40 min belwaarde

+ gratis bonussen boven op je belwaarde:

 • 1 GB data
 • onbeperkt* bellen naar BASE-nummers
 • 250 sms'en

 

 

€ 15 of € 20

Da's 60 of 80 min belwaarde

+ gratis bonussen boven op je belwaarde:

 • 4 GB data
 • onbeperkt* bellen naar BASE-nummers
 • 1000 sms'en

 

 

Vanaf € 25

Da's 100 min belwaarde (of meer)

+ gratis bonussen boven op je belwaarde:

 • 8 GB mobiele data
 • onbeperkt* bellen naar BASE-nummers
 • 5000 sms'en

 

 

Prijzen in België en Europa: € 0,25/min - € 0,12/sms - € 0,25/mms - € 0,50/MB

BASE reist met je mee!

Even reizen? In contact blijven met je familie, in het buitenland of in België, hoeft niet duur te zijn. Ontdek snel onze roaming en internationale tarieven en onze voordelige bundels. 

Meer data met je herlaadkaart

Wil je graag meer surfen met je prepaidkaart? Dat kan! Ruil gewoon wat belwaarde om voor extra GB's data. 

2 GB extra

in ruil voor € 10 belwaarde

4 GB extra

in ruil voor € 15 belwaarde

8 GB extra

in ruil voor € 25 belwaarde

Hoe ruil je je belwaarde om in Extra Data?

In de My BASE-app

1. Ga naar ‘Tariefplan’ in de app.
2. Klik op 'Beheer je opties'.
3.  Kies waar je de data zou verbruiken (België & Europa, wereld, buiten de EU, ...). 
4. Selecteer de Extra Data die je wil. 

In je klantenzone

1. Klik op 'Beheer je mobiele lijnen’.
2. Ga naar 'Beheer je opties’.
3. Selecteer je Extra Data-pakket onder de juiste categorie (België & Europa, wereld, buiten de EU, ...).

Per sms

Stuur ‘SURF10’, ‘SURF15’ or ‘SURF25’ naar 1912. Zo ruil je € 10, € 15 of € 25 belwaarde voor 2 GB, 4 GB of 8 GB. 

Download de My BASE-app

Wil je je verbruik beheren, waar je ook bent? Of je facturen raadplegen en betalen in een oogwenk? Download dan de My BASE-app op je smartphone. Het is gratis, eenvoudig en 100% mobiel!

Hulp nodig? Contacteer ons!

Chat met BASE

Hulp nodig? Stuur een chatbericht met je vraag van maandag t.e.m. vrijdag 8u-22u en op zaterdag 9u30-18u. We antwoorden zo snel mogelijk!

Bel ons op 0800 66 021

Maandag - vrijdag: 8u tot 20u
Zaterdag: 9u tot 17u30
Zon- en feestdagen: gesloten

Vind een BASE Shop

Liever een verkooppunt bezoeken?
Vind een BASE Shop in je buurt.

Een vraag? Vind snel het antwoord!

In onze veelgestelde vragen vind je alvast het antwoord op méér dan 100 vragen, gerangschikt per onderwerp. 

* Aanbod voorbehouden voor een normaal gebruik zoals hier gedefinieerd.

De BASE tarieven zijn inclusief btw. Ze zijn onderhevig aan de algemene voorwaarden en de bijzondere voorwaarden van Telenet Group NV. Ze zijn voorbehouden voor persoonlijk en privégebruik. Na de eerste minuut betaal je per seconde. Eventuele inbegrepen minuten van BASE naar BASE zijn enkel geldig voor gebruik binnen België. Andere eventuele inbegrepen minuten en sms’en zijn van toepassing voor gebruik binnen België (naar Belgische nummers) en de EU-zone (naar nummers binnen de EU-zone). Eventuele inbegrepen mobiele data zijn van toepassing voor gebruik in België en de EU-zone, tenzij in het kader van een onbeperkt aanbod mobiele data (in welk geval verbruik in de EU-zone dat een bepaald volume overschrijdt bijkomend kan worden aangerekend). De internationale tarieven, kan je hier raadplegen. Bellen en sms’en naar speciale nummers, alsook het gebruik van diensten van derde partijen, is niet inbegrepen; het verbruik wordt steeds aangerekend bovenop je eventuele tegoed en/of bundels. Om de tarieven van oproepen naar speciale nummers (070, 0900, 1207...), te weten te komen, contacteer je ons via de klantenzone of bel je naar 1999 via BASE (gratis in België) of naar +32 (0)486 19 1999 via om het even welk ander netwerk (betalend). De mobiele telefonie abonnementen voor particulieren zijn van onbepaalde duur. Je kan je contract op elk moment stopzetten.

Bijzondere voorwaarden voor herlaadkaarten
De gratis minuten, sms’en en MB’s zijn geldig in België en Europa, speciale nummers uitgezonderd, en blijven 30 dagen geldig na je herlaadbeurt. Deze minuten en sms’en worden niet overgedragen naar een ander tariefplan (van een oud BASE prepaid plan). Bij elke nieuwe herlaadbeurt van minimum € 10 binnen de 30 dagen, vervallen je ongebruikte gratis minuten en sms’en en worden ze vervangen door nieuwe gratis minuten en sms’en. Indien je binnen de 30 dagen opnieuw herlaadt met minstens €10 wordt de geldigheidsduur van de eventueel resterende MB’s met 30 dagen verlengd. Als je voor € 5 herlaadt voor de 30 dagen om zijn, dan blijven de gratis minuten, sms’en en MB’s van je laatste herlaadbeurt geldig tot de vervaldatum. Overschrijd je het gratis volume van MB’s? Dan wordt het dataverkeer boven dit volume van je krediet afgetrokken per KB tegen € 0,50/MB.

Onbeperkt* bellen naar BASE: de gratis minuten naar BASE zijn enkel geldig in België naar BASE gsm-nummers.

Tijdelijk aanbod geldig voor BASE prepaid klanten. Eénmalig 2 GB data cadeau, bovenop de standaard databonus, bij de eerste herlaadbeurt van een BASE prepaid simkaart, op voorwaarde dat deze geactiveerd en voor de eerste keer herladen wordt via de My BASE-app voor een waarde van minstens 15€. Aanbod geldig van 03/10/2022 tot en met 01/07/2023. Aanbod niet cumuleerbaar met andere aanbiedingen en promoties. Meer info en voorwaarden op BASE.be.

Bijzondere voorwaarden voor opties
Alle opties moeten gecombineerd worden met een BASE Prepaid tariefplan, zijn 30 dagen geldig en worden afgetrokken van je krediet wanneer je ze activeert. Afhankelijk van het aantal voordelen en bundels waarvan je al gebruik maakt, kan het aantal bundels waarvan je kan genieten beperkt worden. Overschrijd je het maximaal aantal toegelaten bundels? Dan sturen we je een sms. Surf & mail 10&15&25: Je kan mobiel internetten in België met elk BASE Prepaid tariefplan. Nadat je ze opgebruikt hebt, kan je deze optie zo vaak je wil opnieuw activeren, anders betaal je de buiten bundel prijs die onder de tarieftabellen vermeld is.