Free Data Weekend

Surf het weekend in met 48u. lang gratis mobiel surfen in België en de EU voor al onze abonnees! Geldig van 30/9 tot en met 1/10.

Free Data Day

24u gratis data elke eerste dag van de maand met je abonnement … Tournée générale! 

Wat is Free Data Day?

  • Dat is gratis data gedurende 24u, geldig in België en de EU-zone.
  • Het valt altijd op de eerste dag van de maand, tot middernacht.
  • Het is automatisch en enkel bij BASE … surfen maar!

Tel mee af in de My BASE-app

In de My BASE-app kan je je dataverbruik in de gaten houden. En dankzij de My BASE-app tel je mee af voor Free Data Day. Handig, toch!

Heb je de My BASE-app nog niet? Download die dan zeker!

Wat is Free Data Day?

  • Dat is gratis data gedurende 24u, geldig in België en de EU-zone.
  • Het valt altijd op de eerste dag van de maand, tot middernacht.
  • Het is automatisch en enkel bij BASE … surfen maar!

Tel mee af in de My BASE-app

In de My BASE-app kan je je dataverbruik in de gaten houden. En dankzij de My BASE-app tel je mee af voor Free Data Day. Handig, toch!

Heb je de My BASE-app nog niet? Download die dan zeker!

Het beste mobiel abonnement, met veel extra's!

Data Jump
Limiet buiten abonnement
Free Data Day
My BASE-app
Data Jump
Limiet buiten abonnement
Free Data Day
My BASE-app

100 GB

+ onbeperkt* bellen en sms'en


-€ 10 LEVENSLANGE PROMO

-€ 10 LEVENSLANGE PROMO

40 GB

+ onbeperkt* bellen en sms'en


-€ 5 LEVENSLANGE PROMO

-€ 5 LEVENSLANGE PROMO

POPULAIRST

POPULAIRST

15 GB

+ onbeperkt* bellen en sms'en


-€ 5 LEVENSLANGE PROMO

-€ 5 LEVENSLANGE PROMO

6 GB

+ onbeperkt* bellen en sms'en


-25% EXCLUSIEVE WEBDEAL

-25% EXCLUSIEVE WEBDEAL

Ben je al BASE-klant? 

Heb je al een BASE-abonnement? Jij kan ook genieten van de € 5 korting levenslang. Ontdek hoe! 

Een vraag? Vind snel het antwoord!

In onze veelgestelde vragen vind je alvast het antwoord op méér dan 100 vragen, gerangschikt per onderwerp. 

Bijzondere voorwaarden voor abonnementen

* Aanbod voorbehouden voor een normaal gebruik zoals hier gedefinieerd.

De BASE tarieven zijn inclusief btw. Ze zijn onderhevig aan de algemene voorwaarden en de bijzondere voorwaarden van Telenet Group NV. Ze zijn voorbehouden voor persoonlijk en privégebruik. Na de eerste minuut betaal je per seconde. Eventuele inbegrepen minuten van BASE naar BASE zijn enkel geldig voor gebruik binnen België. Andere eventuele inbegrepen minuten en sms’en zijn van toepassing voor gebruik binnen België (naar Belgische nummers) en de EU-zone (naar nummers binnen de EU-zone). Eventuele inbegrepen mobiele data zijn van toepassing voor gebruik in België en de EU-zone, tenzij in het kader van een onbeperkt aanbod mobiele data (in welk geval verbruik in de EU-zone dat een bepaald volume overschrijdt bijkomend kan worden aangerekend). De internationale tarieven, kan je hier raadplegen. Bellen en sms’en naar speciale nummers, alsook het gebruik van diensten van derde partijen, is niet inbegrepen; het verbruik wordt steeds aangerekend bovenop je eventuele tegoed en/of bundels. Om de tarieven van oproepen naar speciale nummers (070, 0900, 1207...), te weten te komen, contacteer je ons via de klantenzone of bel je naar 1999 via BASE (gratis in België) of naar +32 (0)486 19 1999 via om het even welk ander netwerk (betalend). De mobiele telefonie abonnementen voor particulieren zijn van onbepaalde duur. Je kan je contract op elk moment stopzetten.

Data Jump: Het niet opgebruikte tegoed van je abonnement wordt overgedragen naar de volgende maand. De volgende maand gebruik je eerst het niet opgebruikte tegoed van de vorige maand op. Je kan niet opgebruikt tegoed slechts één maand overdragen. Bij wijziging van tariefplan wordt het overgedragen tegoed niet mee in rekening genomen voor pro rata aanrekening/terugbetaling. Het overgedragen tegoed vervalt bij overdracht van de overeenkomst door de klant. Onbeperkt bellen naar BASE: onbeperkte minuten naar het BASE-klanten. Aanbod voorbehouden voor een normaal persoonlijk gebruik zoals hier gedefinieerd.

Data Jump, exclusiviteit BASE: gebaseerd op een vergelijking van mobiele abonnementen gemaakt op 8/06/2023 bij de volgende operatoren : Mobile Vikings, Orange, Proximus, Scarlet, Telenet, Voo. 

Onbeperkt bellen voorbehouden voor een normaal persoonlijk gebruik zoals hier gedefinieerd.

Voorwaarden voor de Free Data Day
Tijdens de eerste dag van elke maand worden de in België of in de EU-zone verbruikte data niet aangerekend. Deze aanbieding is enkel geldig voor BASE-abonnementen die een vast bedrag per maand betalen, uitgezonderd BASE 0 en BASE zero tijdens de eerste dag van de maand en exclusief voorbehouden voor een normaal persoonlijk en privégebruik met gsm of smartphone zoals hier gedefinieerd. Elk ander gebruik is verboden. Dit normaal gebruik laat je een zeer intensief gebruik toe. Telenet Group NV (BASE) behoudt zich echter het recht voor om de gratis geleverde dienst in de periode van de aanbieding te schorsen, in geval van oneigenlijk gebruik van de dienst.

Voorwaarden voor Free Data Weekend
Tijdens het Weekend van de Klant, op zaterdag 30/9/23 en zondag 1/10/23, worden de in België of in de EU-zone verbruikte data niet aangerekend. Deze aanbieding is enkel geldig voor BASE-abonnementen die een vast bedrag per maand betalen, uitgezonderd BASE 0 en BASE zero, tijdens het weekend van 30/9/23 en 1/10/23 en exclusief voorbehouden voor een normaal persoonlijk en privégebruik met gsm of smartphone zoals hier gedefinieerd. Elk ander gebruik is verboden. Dit normaal gebruik laat je een zeer intensief gebruik toe. Telenet Group NV (BASE) behoudt zich echter het recht voor om de gratis geleverde dienst in de periode van de aanbieding te schorsen, in geval van oneigenlijk gebruik van de dienst.

Abonnement promotie voorwaarden

€ 5* korting per maand gedurende de volledige duur van je contract op een BASE-abonnement van € 20/maand of € 29/maand. € 10* korting per maand gedurende de volledige duur van je contract op een BASE-abonnement van € 39/maand. Aanbod geldig van 04/09/2023 tot en met 02/10/2023 .
  
Aanbod voorbehouden voor nieuwe BASE-klanten  
*De promotie wordt automatisch toegepast voor nieuwe klanten tijdens de bevestiging van hun bestelling.  Aanbod geldig voor particulieren van 04/09/2023 tot en met 02/10/2023. Op voorwaarde van activatie van een BASE-abonnement, krijgt de klant na activatie, en gedurende de volledige duur van het contract:

  • € 5* korting per maand op een BASE-abonnement van € 20/maand of € 29/maand. De maandelijkse kost bedraagt dan respectievelijk € 15/maand of € 24/maand. 
  • € 10* korting per maand op een BASE-abonnement van € 39/maand. De maandelijkse kost bedraagt dan € 29/maand. 

Bij een verhoging van de basisprijs van het abonnement verhoogt ook de promoprijs met hetzelfde bedrag. Aanbod voorbehouden voor nieuwe BASE-klanten (die ook in de 3 maanden vóór intekening op het aanbod geen klant met een BASE-abonnement waren). Klanten met een BASE-herlaadkaart die willen overschakelen op een BASE-abonnement mogen in de 3 maanden vóór intekening geen BASE-abonnement gehad hebben voor hetzelfde mobiele nummer. Deze promotie is niet verenigbaar met andere promoties, behalve met de BASE+TADAAM-korting. 

Aanbod voorbehouden voor bestaande BASE-klanten   
Bestaande BASE-klanten hebben ook recht op deze promotie, enkel en alleen indien zij langer dan 3 maand BASE-klant zijn en zij een nieuwe BASE-klant op een BASE-abonnement van € 20/maand, € 29/maand of € 39/maand kunnen aanbrengen. De promotie is geldig op de huidige tariefplannen. Als de bestaande klant op een ander tariefplan zit, zetten we hem over naar één van deze tariefplannen. Als er aan de voorwaarden voldaan wordt, krijgt de bestaande BASE-klant gedurende de hele duur van het contract een korting van € 5 op de maandelijkse abonnementskost in het geval van een abonnement van € 20 of € 29/maand, of een korting van € 10 op de maandelijkse abonnementskost in het geval van een abonnement van € 39/maand. De korting en eventuele overschakeling zal automatisch toegekend worden of gebeuren, zodra de simkaart van de nieuwe klant geactiveerd wordt. Dit dient ten laatste 30 dagen na aankoop te gebeuren. Indien de nieuwe klant zijn abonnement stopzet, wordt de bestaande klant niet automatisch naar het originele plan terug gemigreerd. Bij een verhoging van de basisprijs van het abonnement verhoogt ook de promoprijs met hetzelfde bedrag. De bestaande klant verliest zijn maandelijkse korting als hij zijn abonnement stopzet, migreert naar een € 15 of lager tariefplan, of indien de klant die hij aanbracht zijn abonnement stopzet. Actie voor bestaande klant is niet cumuleerbaar met andere aanbiedingen en promoties, behalve met smartphone promo of met de BASE+TADAAM-korting.  

Promotie BASE 15 
Tijdelijke promotie op het BASE-abonnement van € 15/maand. Aanbod voorbehouden voor nieuwe BASE-klanten. Aanbod geldig van 04/09/2023 tot en met 02/10/2023. 
Op voorwaarde van activatie van een BASE 15 abonnement op de BASE-website, geniet de klant gedurende de eerste 12 maanden na activatie van 25% korting op de maandelijkse abonnementsprijs. 
Aanbod voorbehouden voor particulieren die nog geen BASE-abonnement hebben. Klanten met een BASE-herlaadkaart die willen overschakelen naar een BASE-abonnement of die van een andere operator komen, mogen in de 3 maanden vóór intekening geen BASE-abonnement gehad hebben voor hetzelfde mobiele nummer. Actie niet cumuleerbaar met andere aanbiedingen en promoties, behalve met de BASE+TADAAM-korting