Een levenslange promo op je BASE-abonnement!

EXCLUSIEF ONLINE

EXCLUSIEF ONLINE

Levenslang dubbele
data & korting

Onbeperkt bellen en sms'en met BASE Pro,

da's standaard!

EXCLUSIEF ONLINE

EXCLUSIEF ONLINE

Snelste netwerk
Limiet buiten abonnement
Free Data Day
My BASE-app
Snelste netwerk
Limiet buiten abonnement
Free Data Day
My BASE-app

WEBDEAL

WEBDEAL

Pro 11

3 GB
+ onbeperkt bellen en sms'en

-20% LEVENSLANG

-20% LEVENSLANG

WEBDEAL

WEBDEAL

Pro 20

20 GB
40 GB
+ onbeperkt bellen en sms'en

-20% + DUBBELE DATA

-20% + DUBBELE DATA

WEBDEAL

WEBDEAL

Pro 29

70 GB
140 GB
+ onbeperkt bellen en sms'en

-20% + DUBBELE DATA

-20% + DUBBELE DATA

WEBDEAL

WEBDEAL

Pro 35

200 GB
400 GB
+ onbeperkt bellen en sms'en

-20% + DUBBELE DATA

-20% + DUBBELE DATA

*Ben je al BASE-klant? 

Heb je al een BASE-abonnement? Jij kan ook genieten van de levenslange korting.  Ontdek hoe! 

BASE zegt ja tegen internationale tarieven

Zo bel je en stuur je sms'en naar buitenlandse nummers aan voordelige tarieven!  Ook surfen buiten de EU-zone komt voordeliger uit met onze buitenlandse opties en bundels.

Pro Europe

20 GB
+ onbeperkt* bellen en sms'en

Pro World

25 GB
+ onbeperkt* bellen en sms'en

Bulgarije, Cyprus (behalve Turkse deel en neutrale VN-zone), Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk (incl. Frans Guyana, Guadeloupe, Réunion, Martinique, Mayotte, Sint-Maarten), Griekenland, Hongarije, IJsland, Ierland, Italië (Vaticaan incl.), Kroatië, Letland, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Malta, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal (incl. Azoren en Madeira), Roemenië, San Marino, Slovenië, Slowakije, Spanje, Tsjechië, Verenigd Koninkrijk (incl. Gibraltar), Zweden

Australië, Brazilië, Canada, Chili, China, Hong Kong, India, Indonesië, Israël, Japan, Macedonië, Maleisië, Mexico, Marokko, Montenegro, Nieuw-Zeeland, Rusland, Servië, Taiwan, Thailand, Tunesië, Turkije, Verenigde Staten en Zuid-Afrika

Dit is geldig voor uw oproepen vanuit België naar Algerije, Argentinië, Armenië, Australië, Brazilië, Brunei, Canada, Chili, China, Colombië, Costa Rica, Dominicaanse Republiek, Gabon, Georgië, Hong Kong, India, Indonesië, Irak, Iran, Israël, Japan, Kazakstan, Laos, Malawi, Maleisië, Mexico, Oekraïne, Oezbekistan, Pakistan, Panama, Puerto Rico, Rusland, Servië, Sierra Leone, Singapore, Swaziland, Taiwan, Thailand, Turkije, Venezuela, Verenigde Staten, Vietnam, Zambia, Zuid-Afrika en Zuid-Korea.Voordelige tarieven vanuit België naar internationale nummers:
€ 0,12/MIN naar vaste lijnen
€ 0,24/MIN naar mobiele netwerken
€ 0,12/MIN naar vaste lijnen en mobiele netwerken in Canada, Puerto Rico en Verenigde Staten

Tarieven buiten bundel in België en in de EU-zone: € 0,025/MB. Ontdek onze voordelige internationale tarieven, in Europa én de hele wereld! Meer lezen

Professionele smartphones aan scherpe prijzen

Geniet van een mooie korting op je nieuwe smartphone in combinatie met een BASE-abonnement. Bekijk ons aanbod en maak je keuze! 

Samsung

Galaxy A54 5G
 

Enkel in een BASE-winkel

Enkel in een BASE-winkel

met BASE Pro 20 + Data Pack 15

Apple

iPhone 12
Refurbished

Enkel in een BASE-winkel

Enkel in een BASE-winkel

met BASE Pro 20 + Data Pack 20

Apple

iPhone 14

Enkel in een BASE-winkel

Enkel in een BASE-winkel

met BASE Pro 20 + Data Pack 25

Samsung

Galaxy S23

Enkel in een BASE-winkel

Enkel in een BASE-winkel

with BASE Pro 20 + Data Pack 25

Professionele smartphones aan scherpe prijzen

Klaar voor 5G, de beste camera’s, een langere batterijduur of gewoonweg een degelijk toestel? Er is voor ieder wat wils. Bekijk ons assortiment en kies snel de smartphone die perfect bij je noden past!

Professionele smartphones aan scherpe prijzen

Klaar voor 5G, de beste camera’s, een langere batterijduur of gewoonweg een degelijk toestel? Er is voor ieder wat wils. Bekijk ons assortiment en kies snel de smartphone die perfect bij je noden past!

De beste telecomoperator, dat zijn wij! 

Testaankoop bekroonde BASE “Beste van de test: beste mobiele operator”. Een mooie erkenning, op basis van klantentevredenheidsstudies en resultaten van BeCover+. Bij BASE zit je dus zeker goed!

Een vraag? Vind snel het antwoord!

In onze veelgestelde vragen vind je alvast het antwoord op méér dan 100 vragen, gerangschikt per onderwerp. 

Download de My BASE-app

Wil je je verbruik beheren, waar je ook bent? Of je facturen raadplegen en betalen in een oogwenk? Download dan de My BASE-app op je smartphone. Het is gratis, eenvoudig en 100% mobiel!

* Aanbod voorbehouden voor een normaal gebruik zoals hier gedefinieerd.

De BASE tarieven zijn exclusief btw. Ze zijn onderhevig aan de algemene voorwaarden en de bijzondere voorwaarden van Telenet Group NV. Ze zijn voorbehouden voor persoonlijk en privégebruik. Na de eerste minuut betaal je per seconde. Eventuele inbegrepen minuten van BASE naar BASE zijn enkel geldig voor gebruik binnen België. Andere eventuele inbegrepen minuten en sms’en zijn van toepassing voor gebruik binnen België (naar Belgische nummers) en de EU-zone (naar nummers binnen de EU-zone). Eventuele inbegrepen mobiele data zijn van toepassing voor gebruik in België en de EU-zone, tenzij in het kader van een onbeperkt aanbod mobiele data (in welk geval verbruik in de EU-zone dat een bepaald volume overschrijdt bijkomend kan worden aangerekend). De internationale tarieven, kan je hier raadplegen. Bellen en sms’en naar speciale nummers, alsook het gebruik van diensten van derde partijen, is niet inbegrepen; het verbruik wordt steeds aangerekend bovenop je eventuele tegoed en/of bundels. Om de tarieven van oproepen naar speciale nummers (070, 0900, 1207...), te weten te komen, contacteer je ons via de klantenzone of bel je naar 1999 via BASE (gratis in België) of naar +32 (0)486 19 1999 via om het even welk ander netwerk (betalend). De mobiele telefonie abonnementen voor particulieren zijn van onbepaalde duur. Je kan je contract op elk moment stopzetten. 

Abonnement promotie voorwaarden 
Dubbel data en 20% korting per maand gedurende de volledige duur van je contract op een BASE-abonnement BASE Pro 20, BASE Pro 29 en BASE Pro 35. 20% korting op een BASE-abonnement van BASE Pro 11 gedurende de volledige duur van je contract. Aanbod geldig van 07/11/2023 tot en met 29/01/2024

Aanbod voorbehouden voor nieuwe BASE Pro-klanten

*De promotie wordt automatisch toegepast voor nieuwe klanten tijdens de bevestiging van hun bestelling. 
Aanbod geldig voor professionelen (zelfstandigen en kleine bedrijven) van 07/11/2023 tot en met 29/01/2024 die nog geen BASE-abonnement hebben. Op voorwaarde van activatie van één van bovenstaande BASE Pro-abonnementen, krijgt de klant na activatie en gedurende de volledige duur van het contract:

  •  Dubbel data en 20% korting per maand op de volgende BASE Pro-abonnementen: Pro 20, Pro 29 of Pro 35. De maandelijkse kost bedraagt dan respectievelijk € 16/maand of € 23/maand of € 28/maand.

  • 20% korting per maand op het abonnement BASE Pro 11. De maandelijkse kost bedraagt dan € 8/maand.

Bij een verhoging van de basisprijs van het abonnement verhoogt ook de promoprijs met hetzelfde bedrag.
Aanbod voorbehouden voor nieuwe BASE Pro-klanten (die ook in de 3 maanden vóór intekening op het aanbod geen klant met een BASE-abonnement waren).  Klanten met een BASE-herlaadkaart die willen overschakelen op een BASE-abonnement mogen in de 3 maanden vóór intekening geen BASE-abonnement gehad hebben voor hetzelfde mobiele nummer. Deze promotie is niet verenigbaar met andere promoties, behalve met de BASE+TADAAM-korting.

Aanbod voorbehouden voor bestaande BASE Pro-klanten 

Bestaande BASE Pro-klanten hebben ook recht op deze promotie, enkel en alleen indien zij langer dan 3 maand BASE Pro-klant zijn en zij een nieuwe BASE Pro-klant op één van volgende BASE Pro-abonnementen kan aanbrengen: Pro 11, Pro 20, Pro 29 of Pro 35. De promotie is geldig op de huidige tariefplannen. Als de bestaande klant op een ander tariefplan zit, zetten we hem over naar één van deze tariefplannen. Als er aan de voorwaarden voldaan wordt, krijgt de bestaande BASE-klant gedurende de hele duur van het contract een korting van 20% en dubbel data op de maandelijkse abonnementskost in het geval van een abonnement van € 20/maand of € 29/maand of € 35/maand en 20% korting in het geval van een abonnement van € 11/maand. De korting en eventuele overschakeling zal automatisch toegekend worden of gebeuren, zodra de simkaart van de nieuwe klant geactiveerd wordt.  Dit dient ten laatste 30 dagen na aankoop te gebeuren. Indien de nieuwe klant zijn abonnement stopzet, wordt de bestaande klant niet automatisch naar het originele plan terug gemigreerd. Bij een verhoging van de basisprijs van het abonnement verhoogt ook de promoprijs met hetzelfde bedrag. De bestaande klant verliest zijn maandelijkse korting als hij zijn abonnement stopzet, migreert naar een lager tariefplan, of indien de klant die hij aanbracht zijn abonnement stopzet. Actie voor bestaande klant is niet cumuleerbaar met andere aanbiedingen en promoties, behalve met de BASE+TADAAM-korting 

Tijdelijke promotie op het BASE Pro Europe en BASE Pro World abonnement 

Op voorwaarde dat de klant in de periode van 07/11/2023 tot en met 29/01/2024 het BASE Pro Europe of BASE Pro World abonnement afsluit op www.BASE.be en het abonnement vervolgens in dezelfde periode activeert, geniet de klant gedurende de eerste 3 maanden na activatie van 50% korting op de maandelijkse abonnementsprijs. 
Aanbod voorbehouden voor professionelen (zelfstandigen en kleine bedrijven) die nog geen BASE-abonnement hebben. Klanten met een BASE-herlaadkaart die willen overschakelen op een BASE-abonnement mogen in de 3 maanden vóór intekening geen BASE-abonnement gehad hebben voor hetzelfde mobiele nummer. Actie niet cumuleerbaar met andere aanbiedingen en promoties.