Een levenslange promo op je BASE-abonnement!

Onbeperkt bellen en sms'en met BASE Pro,

da's standaard!

Snelste netwerk
Limiet buiten abonnement
Free Data Day
My BASE-app
Snelste netwerk
Limiet buiten abonnement
Free Data Day
My BASE-app

Pro 11

3 GB
+ onbeperkt bellen en sms'en

-25% EXCLUSIVE WEBDEAL VOOR 12 MAANDEN

-25% EXCLUSIVE WEBDEAL VOOR 12 MAANDEN

Pro 20

20 GB
+ onbeperkt bellen en sms'en

-€ 5 LEVENSLANGE PROMO

-€ 5 LEVENSLANGE PROMO

BESTE DEAL

BESTE DEAL

Pro 29

70 GB
+ onbeperkt bellen en sms'en

-€ 5 LEVENSLANGE PROMO

-€ 5 LEVENSLANGE PROMO

Pro 35

200 GB
+ onbeperkt bellen en sms'en

-€ 10 LEVENSLANGE PROMO

-€ 10 LEVENSLANGE PROMO

Ben je al BASE-klant? 

Heb je al een BASE-abonnement? Jij kan ook genieten van de € 5 korting levenslang. Ontdek hoe! 

BASE zegt ja tegen internationale tarieven

Zo bel je en stuur je sms'en naar buitenlandse nummers aan voordelige tarieven!  Ook surfen buiten de EU-zone komt voordeliger uit met onze buitenlandse opties en bundels.

Pro Europe

20 GB
+ onbeperkt* bellen en sms'en

EXCLUSIEVE WEBDEAL

EXCLUSIEVE WEBDEAL

Pro World

25 GB
+ onbeperkt* bellen en sms'en

EXCLUSIEVE WEBDEAL

EXCLUSIEVE WEBDEAL

Bulgarije, Cyprus (behalve Turkse deel en neutrale VN-zone), Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk (incl. Frans Guyana, Guadeloupe, Réunion, Martinique, Mayotte, Sint-Maarten), Griekenland, Hongarije, IJsland, Ierland, Italië (Vaticaan incl.), Kroatië, Letland, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Malta, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal (incl. Azoren en Madeira), Roemenië, San Marino, Slovenië, Slowakije, Spanje, Tsjechië, Verenigd Koninkrijk (incl. Gibraltar), Zweden

Australië, Brazilië, Canada, Chili, China, Hong Kong, India, Indonesië, Israël, Japan, Macedonië, Maleisië, Mexico, Marokko, Montenegro, Nieuw-Zeeland, Rusland, Servië, Taiwan, Thailand, Tunesië, Turkije, Verenigde Staten en Zuid-Afrika

Dit is geldig voor uw oproepen vanuit België naar Algerije, Argentinië, Armenië, Australië, Brazilië, Brunei, Canada, Chili, China, Colombië, Costa Rica, Dominicaanse Republiek, Gabon, Georgië, Hong Kong, India, Indonesië, Irak, Iran, Israël, Japan, Kazakstan, Laos, Malawi, Maleisië, Mexico, Oekraïne, Oezbekistan, Pakistan, Panama, Puerto Rico, Rusland, Servië, Sierra Leone, Singapore, Swaziland, Taiwan, Thailand, Turkije, Venezuela, Verenigde Staten, Vietnam, Zambia, Zuid-Afrika en Zuid-Korea.Voordelige tarieven vanuit België naar internationale nummers:
€ 0,12/MIN naar vaste lijnen
€ 0,24/MIN naar mobiele netwerken
€ 0,12/MIN naar vaste lijnen en mobiele netwerken in Canada, Puerto Rico en Verenigde Staten

Tarieven buiten bundel in België en in de EU-zone: € 0,025/MB. Ontdek onze voordelige internationale tarieven, in Europa én de hele wereld! Meer lezen

Professionele smartphones aan scherpe prijzen

Geniet van een mooie korting op je nieuwe smartphone in combinatie met een BASE-abonnement. Bekijk ons aanbod en maak je keuze! 

Apple

iPhone 15

met BASE Pro 35

Samsung

Galaxy A54

+ Galaxy Buds Live

+ Galaxy Buds Live

met BASE Pro World

Xiaomi

Redmi Note 12 5G

+ Redmi Buds 3 Pro

+ Redmi Buds 3 Pro

met BASE Pro World

OnePlus

CE 3 Lite

+ OnePlus Nord Buds 2

+ OnePlus Nord Buds 2

met BASE Pro World

Professionele smartphones aan scherpe prijzen

Klaar voor 5G, de beste camera’s, een langere batterijduur of gewoonweg een degelijk toestel? Er is voor ieder wat wils. Bekijk ons assortiment en kies snel de smartphone die perfect bij je noden past!

Free Data Weekend

Surf het weekend in met 48u. lang gratis mobiel surfen in België en de EU voor al onze abonnees! Geldig van 30/9 tot en met 1/10.

De beste telecomoperator, dat zijn wij! 

Testaankoop bekroonde BASE “Beste van de test: beste mobiele operator”. Een mooie erkenning, op basis van klantentevredenheidsstudies en resultaten van BeCover+. Bij BASE zit je dus zeker goed!

Een vraag? Vind snel het antwoord!

In onze veelgestelde vragen vind je alvast het antwoord op méér dan 100 vragen, gerangschikt per onderwerp. 

Download de My BASE-app

Wil je je verbruik beheren, waar je ook bent? Of je facturen raadplegen en betalen in een oogwenk? Download dan de My BASE-app op je smartphone. Het is gratis, eenvoudig en 100% mobiel!

Abonnement promotie voorwaarden

* Aanbod voorbehouden voor een normaal professioneel gebruik

zoals hier gedefinieerd. De tarieven zijn exclusief btw en zijn onderhevig aan de algemene voorwaarden en de bijzondere voorwaarden van Telenet Group NV. Ze zijn voorbehouden voor professionelen met btw-nummer en vrije beroepen. De bijzondere voorwaarden bepalen in welke landen de inbegrepen minuten, sms’en en mobiele data geldig zijn. Bellen en sms’en naar  speciale nummers, alsook het gebruik van diensten van derde partijen, is niet inbegrepen; het verbruik zal je worden aangerekend bovenop jouw eventuele tegoed en/of bundels. Je betaalt per seconde na de eerste minuut. Om de tarieven van oproepen naar speciale nummers (070, 0900,...), internationale oproepen en roaming te weten te komen, bel je naar 1940 via BASE (gratis in België) of naar +32 (0)486 19 1940 via een ander netwerk (betalend). Voor meer informatie, surf naar BASE.be.  

€ 5* korting per maand gedurende de volledige duur van je contract op de volgende BASE Pro-abonnementen: Pro 20 of Pro 29. € 10* korting per maand op het abonnement Pro 35. 

Aanbod voorbehouden voor nieuwe BASE Pro-klanten

*De promotie wordt automatisch toegepast voor nieuwe klanten tijdens de bevestiging van hun bestelling.  Aanbod geldig voor professionelen (zelfstandigen en kleine bedrijven) van 04/09/2023 tot en met 02/10/2023 die nog geen BASE-abonnement hebben. Op voorwaarde van activatie van één van bovenstaande BASE Pro-abonnementen, krijgt de klant na activatie en gedurende de volledige duur van het contract:  

  • € 5* korting per maand op de volgende BASE Pro-abonnementen: Pro 20 of Pro 29. De maandelijkse kost bedraagt dan respectievelijk € 15/maand of € 24/maand. 
  • € 10* korting per maand op het abonnement BASE Pro 35. De maandelijkse kost bedraagt dan € 25/maand. 

Bij een verhoging van de basisprijs van het abonnement verhoogt ook de promoprijs met hetzelfde bedrag. Aanbod voorbehouden voor nieuwe BASE Pro-klanten (die ook in de 3 maanden vóór intekening op het aanbod geen klant met een BASE-abonnement waren).  Klanten met een BASE-herlaadkaart die willen overschakelen op een BASE-abonnement mogen in de 3 maanden vóór intekening geen BASE-abonnement gehad hebben voor hetzelfde mobiele nummer. Deze promotie is niet verenigbaar met andere promoties, behalve met de BASE+TADAAM-korting. 

Aanbod voorbehouden voor bestaande BASE Pro-klanten 

Bestaande BASE Pro-klanten hebben ook recht op deze promotie, enkel en alleen indien zij langer dan 3 maand BASE Pro-klant zijn en zij een nieuwe BASE Pro-klant op één van volgende BASE Pro-abonnementen kan aanbrengen: Pro 20, Pro 29 of Pro 35. De promotie is geldig op de huidige tariefplannen. Als de bestaande klant op een ander tariefplan zit, zetten we hem over naar één van deze tariefplannen. Als er aan de voorwaarden voldaan wordt, krijgt de bestaande BASE-klant gedurende de hele duur van het contract een korting van € 5 op de maandelijkse abonnementskost in het geval van een abonnement van € 20/maand of € 29/maand of een korting van € 10 op de maandelijkse abonnementskost in het geval van een abonnement van € 35/maand. De korting en eventuele overschakeling zal automatisch toegekend worden of gebeuren, zodra de simkaart van de nieuwe klant geactiveerd wordt.  Dit dient ten laatste 30 dagen na aankoop te gebeuren. Indien de nieuwe klant zijn abonnement stopzet, wordt de bestaande klant niet automatisch naar het originele plan terug gemigreerd. Bij een verhoging van de basisprijs van het abonnement verhoogt ook de promoprijs met hetzelfde bedrag. De bestaande klant verliest zijn maandelijkse korting als hij zijn abonnement stopzet, migreert naar een € 11 of lager tariefplan, of indien de klant die hij aanbracht zijn abonnement stopzet. Actie voor bestaande klant is niet cumuleerbaar met andere aanbiedingen en promoties, behalve met smartphone promo of met de BASE+TADAAM-korting.  

Tijdelijke promotie op het BASE Pro 11 abonnement 
Op voorwaarde dat de klant in de periode van 04/09/2023 tot en met 02/10/2023

Het BASE Pro 11 abonnement afsluit op www.BASE.be en het abonnement vervolgens in dezelfde periode activeert, geniet de klant gedurende de eerste 12 maanden na activatie van 25% korting op de maandelijkse abonnementsprijs. 

Aanbod voorbehouden voor professionelen (zelfstandigen en kleine bedrijven) die nog geen BASE-abonnement hebben. Klanten met een BASE-herlaadkaart die willen overschakelen op een BASE-abonnement mogen in de 3 maanden vóór intekening geen BASE-abonnement gehad hebben voor hetzelfde mobiele nummer. Actie niet cumuleerbaar met andere aanbiedingen en promoties. 

Tijdelijke promotie op het BASE Pro Europe en BASE Pro World abonnement 
Op voorwaarde dat de klant in de periode van 04/09/2023 tot en met 02/10/2023

Het BASE Pro Europe of BASE Pro World abonnement afsluit op www.BASE.be en het abonnement vervolgens in dezelfde periode activeert, geniet de klant gedurende de eerste 3 maanden na activatie van 50% korting op de maandelijkse abonnementsprijs. 
Aanbod voorbehouden voor professionelen (zelfstandigen en kleine bedrijven) die nog geen BASE-abonnement hebben. Klanten met een BASE-herlaadkaart die willen overschakelen op een BASE-abonnement mogen in de 3 maanden vóór intekening geen BASE-abonnement gehad hebben voor hetzelfde mobiele nummer. Actie niet cumuleerbaar met andere aanbiedingen en promoties. 

Pre-order promotie op iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro & iPhone 15 Pro Max vanaf 15/09/2023 t.e.m. 21/09/2023  
Bij een online bestelling, betaalt de klant onmiddellijk bij bestelling en wordt het toestel geleverd op het opgegeven afleveradres; bij bestellingen in de BASE-verkooppunten betaalt de klant een voorschot van € 100 en het saldo bij ophaling van het toestel in de BASE Shop.