Het beste mobiel abonnement,

nu met meer data!
Data Jump
Limiet buiten abonnement
Free Data Day
Data Jump
Limiet buiten abonnement
Free Data Day
100 GB

+ onbeperkt* bellen en sms'en


WEBDEAL -20%

WEBDEAL -20%

40 GB

+ onbeperkt* bellen en sms'en


WEBDEAL -20%

WEBDEAL -20%

POPULAIRST

POPULAIRST

15 GB

+ onbeperkt* bellen en sms'en


WEBDEAL -20%

WEBDEAL -20%

6 GB

+ onbeperkt* bellen en sms'en


WEBDEAL -20%

WEBDEAL -20%

Ben je al BASE-klant?

Heb je al een BASE-abonnement? Jij kan ook genieten van 20% per maand korting levenslang. Ontdek hoe!

Je abonnement combineren met een smartphone

Een nieuwe smartphone nodig? Bij BASE geniet je standaard van een korting als je je  abonnement met een nieuwe smartphone combineert. Wacht niet langer en kies je volgende smartphone uit ons aanbod.  Aan de slag! 

INTERNET. TV.
NO CABLES.
NO LIMITS.

Je mobiel abonnement + internet & tv?

Internet en TV zonder kabels  of installatie, dat is ... TADAAM! Combineer nu je BASE-abonnement met TADAAM Internet & TV vanaf € 50/maand en bespaar € 5/maand op je BASE-aanrekening, levenslang!

Met BASE 0 betaal je alleen wat je verbruikt

Verbruik je zeer weinig? Of heb je een mobiel abonnement nodig voor een specifiek apparaat (bv. alarmsysteem), maar verbruik je er niets mee? Dan is  BASE 0 precies wat je zoekt! Je betaalt alleen wat je verbruikt!   

Word BASE in 1-2-3!

1. Kies een abonnement

Bestel je nieuwe BASE abonnement snel en gemakkelijk online. Je kan er ook voor kiezen om je nummer te behouden als je het wenst.

2. Activeer je simkaart

We sturen je simkaart gratis op de eerstvolgende werkdag. Activeer je simkaart op onze website om ze te kunnen gebruiken.

3. Download de app

Met de My BASE-app kan je je verbruik en je facturen overal bekijken, betalen of je opties aanpassen. Het is handig en 100% mobile! 

Waarom voor BASE kiezen?

Limiet buiten abonnement

Stel een limiet buiten abonnement in  en behoud de controle over je budget.

Free Data Day

Geniet van 24u gratis data elke eerste dag van de maand... Tournée générale! 

Data Jump

Niets gaat verloren! Je neemt je ongebruikte data mee naar volgende maand.

My BASE-app

Je verbruik checken of herladen? Met de My BASE-app ben jij de baas.

Een vraag? Vind snel het antwoord!

In onze veelgestelde vragen vind je alvast het antwoord op méér dan 100 vragen, gerangschikt per onderwerp. 

Hulp nodig? Contacteer ons!

Chat met BASE

Hulp nodig? Stuur een chatbericht met je vraag van maandag t.e.m. vrijdag 8u-22u en op zaterdag 9u30-18u. We antwoorden zo snel mogelijk!

Bel ons op 0800 66 021

Maandag - vrijdag: 8u tot 20u
Zaterdag: 9u tot 17u30
Zon- en feestdagen: gesloten

Vind een BASE Shop

Liever een verkooppunt bezoeken?
Vind een BASE Shop in je buurt.

* Aanbod voorbehouden voor een normaal gebruik zoals hier gedefinieerd.

De BASE tarieven zijn inclusief btw. Ze zijn onderhevig aan de algemene voorwaarden en de bijzondere voorwaarden van Telenet Group NV. Ze zijn voorbehouden voor persoonlijk en privégebruik. Na de eerste minuut betaal je per seconde. Eventuele inbegrepen minuten van BASE naar BASE zijn enkel geldig voor gebruik binnen België. Andere eventuele inbegrepen minuten en sms’en zijn van toepassing voor gebruik binnen België (naar Belgische nummers) en de EU-zone (naar nummers binnen de EU-zone). Eventuele inbegrepen mobiele data zijn van toepassing voor gebruik in België en de EU-zone, tenzij in het kader van een onbeperkt aanbod mobiele data (in welk geval verbruik in de EU-zone dat een bepaald volume overschrijdt bijkomend kan worden aangerekend). De internationale tarieven, kan je hier raadplegen. Bellen en sms’en naar speciale nummers, alsook het gebruik van diensten van derde partijen, is niet inbegrepen; het verbruik wordt steeds aangerekend bovenop je eventuele tegoed en/of bundels. Om de tarieven van oproepen naar speciale nummers (070, 0900, 1207...), te weten te komen, contacteer je ons via de klantenzone of bel je naar 1999 via BASE (gratis in België) of naar +32 (0)486 19 1999 via om het even welk ander netwerk (betalend). De mobiele telefonie abonnementen voor particulieren zijn van onbepaalde duur. Je kan je contract op elk moment stopzetten.

Data Jump, exclusiviteit BASE: gebaseerd op een vergelijking van mobiele abonnementen gemaakt op 15/01/2020 bij de volgende operatoren : Mobile Vikings, Orange, Proximus, Scarlet, Telenet, Voo.

Aanbod voorbehouden voor nieuwe BASE-klanten

Tijdelijke promotie op BASE-abonnementen van € 15/maand, € 20/maand, €29/maand en € 39/maand. Aanbod geldig van 30/05/2023 tot en met 03/09/2023.

Op voorwaarde van activatie van bovenstaande BASE-abonnementen op de BASE-website, geniet de klant gedurende de looptijd van het  contract van 20% korting op de maandelijkse abonnementsprijs.

Aanbod voorbehouden voor particulieren die nog geen BASE-abonnement hebben. Klanten met een BASE-herlaadkaart die willen overschakelen naar een BASE-abonnement of die van een andere operator komen, mogen in de 3 maanden vóór intekening geen BASE-abonnement gehad hebben voor hetzelfde mobiele nummer. Actie niet cumuleerbaar met andere aanbiedingen en promoties, behalve met het BASE+TADAAM-voordeel. *De promotie wordt automatisch toegepast voor nieuwe klanten tijdens de bevestiging van hun bestelling.

Aanbod voorbehouden voor bestaande BASE-klanten

Tijdelijke promotie op BASE-abonnementen van € 15/maand, € 20/maand, €29/maand en € 39/maand. Aanbod geldig van 30/05/2023 tot en met 03/09/2023.

Dit aanbod is voorbehouden voor particulieren die al minstens 3 maanden een BASE-abonnement hebben. Op voorwaarde van een migratie naar een hoger abonnement via de My BASE-app of de klantenzone, geniet de klant gedurende de looptijd van het  contract van 20% korting op de maandelijkse abonnementsprijs. De klant verliest zijn maandelijkse korting indien hij zijn abonnement stopzet of migreert naar een lager abonnement. Deze promotie is niet cumuleerbaar met andere promoties, behalve met het BASE+TADAAM-voordeel.

Promoties BASE + Tadaam
5 €/maand voordeel op de BASE-aanrekening: aanbod geldig voor particulieren die klant zijn bij BASE én bij TADAAM. Geldig voor nieuwe en bestaande BASE-klanten die een BASE 15 Classic, BASE 15, BASE 20, BASE 29 en BASE 39 abonnement hebben en die tevens ook een nieuwe of bestaande Tadaam klant (standaard of premium) zijn. Aanbod enkel geldig voor privé gebruik. Klant moet een actief BASE gsm-nummer hebben en een actieve Tadaam klant zijn die 1 betaling per maand doet. Een vereiste voor het toekennen van het voordeel is de registratie van het BASE gsm-nummer in uw Tadaam klantenzone. Aanbod mag niet worden gedeeld met personen buiten de huiselijke kring. Indien de klant Tadaam pauzeert, vervalt het voordeel tijdelijk zolang het abonnement gepauzeerd is. Per BASE gsm-nummer is 1 voordeel geldig. Het voordeel wordt pro rata berekend. Aanbod cumuleerbaar met andere promoties en smartphone deals. BASE & Tadaam behouden zich het recht om de actie te wijzigen of stop te zetten.

Bijzondere voorwaarden van jouw BASE abonnement
Data Jump: Het niet opgebruikte tegoed van je abonnement wordt overgedragen naar de volgende maand. De volgende maand gebruik je eerst het niet opgebruikte tegoed van de vorige maand op. Je kan niet opgebruikt tegoed slechts één maand overdragen. Bij wijziging van tariefplan wordt het overgedragen tegoed niet mee in rekening genomen voor pro rata aanrekening/terugbetaling. Het overgedragen tegoed vervalt bij overdracht van de overeenkomst door de klant. Onbeperkt bellen naar BASE: onbeperkte minuten naar het BASE-klanten. Aanbod voorbehouden voor een normaal persoonlijk gebruik zoals hier gedefinieerd.

***Let op, geld lenen kost ook geld.

Representatief voorbeeld: Verkoop op afbetaling tegen een jaarlijks kostenpercentage van 0% (= vaste debetrentevoet). Voor de financiering van de aankoop van een toestel met contante prijs van € 609, betaalt de klant een voorschot van € 9 en betaalt hij het saldo terug door middel van 24 maandelijkse aflossingen van € 25. Het totaal terug te betalen bedrag, zonder voorschot, bedraagt € 600.

Onder voorbehoud van aanvaarding door Alpha Credit n.v. (Ravensteinstraat 60/15, 1000 Brussel, BTW BE 0445.781.316, RPR Brussel), kredietgever. Telenet Retail BVBA (Liersesteenweg 4, 2800 Mechelen – BTW BE 0813 219 195 - RPR Antwerpen, afdeling Mechelen - IBAN BE42 2350 3744 6254) treedt op als kredietbemiddelaar (agent in nevenfunctie).