Het beste mobiel abonnement,

met veel extra's!

EXCLUSIEF ONLINE

EXCLUSIEF ONLINE

Data Jump
Limiet buiten abonnement
Free Data Day
My BASE-app
Data Jump
Limiet buiten abonnement
Free Data Day
My BASE-app

WEBDEAL

WEBDEAL

6 GB

+ onbeperkt* bellen en sms'en


-20% LEVENSLANG

-20% LEVENSLANG

WEBDEAL

WEBDEAL

15 GB

30 GB

+ onbeperkt* bellen en sms'en


-20% + DUBBELE DATA

-20% + DUBBELE DATA

WEBDEAL

WEBDEAL

40 GB

80 GB

+ onbeperkt* bellen en sms'en


-20% + DUBBELE DATA

-20% + DUBBELE DATA

WEBDEAL

WEBDEAL

100 GB

200 GB

+ onbeperkt* bellen en sms'en


-20% + DUBBELE DATA

-20% + DUBBELE DATA

Je mobiel abonnement bestellen of aanpassen? Dat kan voortaan ook in de app!

Download ‘m nu en geniet van alle controle die je nodig hebt.

Heb je al een BASE-abonnement? Jij kan ook genieten van de levenslange korting.  Ontdek hoe! 

Je abonnement combineren met een smartphone

Een nieuwe smartphone nodig? Bij BASE geniet je standaard van een korting als je je  abonnement met een nieuwe smartphone combineert. Wacht niet langer en kies je volgende smartphone uit ons aanbod.  Aan de slag! 

INTERNET. TV.
NO CABLES.
NO LIMITS.

Je mobiel abonnement + internet & tv?

Internet en TV zonder kabels  of installatie, dat is ... TADAAM! Combineer nu je BASE-abonnement met TADAAM Internet & TV vanaf € 50/maand en bespaar € 5/maand op je BASE-aanrekening, levenslang!

Met BASE 0 betaal je alleen wat je verbruikt

Verbruik je zeer weinig? Of heb je een mobiel abonnement nodig voor een specifiek apparaat (bv. alarmsysteem), maar verbruik je er niets mee? Dan is  BASE 0 precies wat je zoekt! Je betaalt alleen wat je verbruikt!   

Word BASE in 1-2-3!

1. Kies een abonnement

Bestel je nieuwe BASE abonnement snel en gemakkelijk online. Je kan er ook voor kiezen om je nummer te behouden als je het wenst.

 

2. Activeer je simkaart

We sturen je simkaart gratis op de eerstvolgende werkdag. Activeer je simkaart op onze website om ze te kunnen gebruiken.


3. Download de app

Beheer zelf je abonnement met de My BASE-app: verbruik checken, aanrekeningen bekijken en betalen, opties of instellingen aanpassen... Zo heb je de volledige controle over jouw mobiel abonnement.

Waarom voor BASE kiezen?

Limiet buiten abonnement

Stel een limiet buiten abonnement in  en behoud de controle over je budget.
 

Free Data Day

Geniet van 24u gratis data elke eerste dag van de maand... Tournée générale!
 

Data Jump

Niets gaat verloren! Je neemt je ongebruikte data mee naar volgende maand.
 

My BASE-app

Je verbruik checken, aanrekeningen betalen of herladen? Met de My BASE-app heb jij de touwtjes in handen!

Ontdek de My BASE-app

Met de My BASE-app heb je de volledige controle over jouw mobiel abonnement waar je ook bent. Check je verbruik op elk moment, bekijk en betaal je aanrekeningen in enkele seconden of pas je opties en instellingen in een oogwenk aan … Het is snel, handig en 100% mobiel!

Bijzondere voorwaarden voor abonnementen

* Aanbod voorbehouden voor een normaal gebruik zoals hier gedefinieerd.

De BASE tarieven zijn inclusief btw. Ze zijn onderhevig aan de algemene voorwaarden en de bijzondere voorwaarden van Telenet Group NV. Ze zijn voorbehouden voor persoonlijk en privégebruik. Na de eerste minuut betaal je per seconde. Eventuele inbegrepen minuten van BASE naar BASE zijn enkel geldig voor gebruik binnen België. Andere eventuele inbegrepen minuten en sms’en zijn van toepassing voor gebruik binnen België (naar Belgische nummers) en de EU-zone (naar nummers binnen de EU-zone). Eventuele inbegrepen mobiele data zijn van toepassing voor gebruik in België en de EU-zone, tenzij in het kader van een onbeperkt aanbod mobiele data (in welk geval verbruik in de EU-zone dat een bepaald volume overschrijdt bijkomend kan worden aangerekend). De internationale tarieven, kan je hier raadplegen. Bellen en sms’en naar speciale nummers, alsook het gebruik van diensten van derde partijen, is niet inbegrepen; het verbruik wordt steeds aangerekend bovenop je eventuele tegoed en/of bundels. Om de tarieven van oproepen naar speciale nummers (070, 0900, 1207...), te weten te komen, contacteer je ons via de klantenzone of bel je naar 1999 via BASE (gratis in België) of naar +32 (0)486 19 1999 via om het even welk ander netwerk (betalend). De mobiele telefonie abonnementen voor particulieren zijn van onbepaalde duur. Je kan je contract op elk moment stopzetten.

Data Jump: Het niet opgebruikte tegoed van je abonnement wordt overgedragen naar de volgende maand. De volgende maand gebruik je eerst het niet opgebruikte tegoed van de vorige maand op. Je kan niet opgebruikt tegoed slechts één maand overdragen. Bij wijziging van tariefplan wordt het overgedragen tegoed niet mee in rekening genomen voor pro rata aanrekening/terugbetaling. Het overgedragen tegoed vervalt bij overdracht van de overeenkomst door de klant. Onbeperkt bellen naar BASE: onbeperkte minuten naar het BASE-klanten. Aanbod voorbehouden voor een normaal persoonlijk gebruik zoals hier gedefinieerd.

Abonnement promotie voorwaarden

Dubbel data en 20% korting per maand gedurende de volledige duur van je contract op een BASE-abonnement van € 20/maand, € 29/maand of € 39/maand. 20% korting op een BASE-abonnement van € 15/maand gedurende de volledige duur van je contract.
Aanbod geldig van 7/11/2023 tot en met 29/01/2024   

Aanbod voorbehouden voor nieuwe BASE-klanten  
De promotie wordt automatisch toegepast voor nieuwe klanten tijdens de bevestiging van hun bestelling. 
Aanbod geldig voor particulieren van 07/11/2023 tot en met 29/01/2024. Op voorwaarde van activatie van een BASE-abonnement, krijgt de klant na activatie, en gedurende de volledige duur van het contract:

  • Dubbel data en 20% korting per maand op een BASE-abonnement van € 20/maand, € 29/maand of € 39/maand. De maandelijkse kost bedraagt dan respectievelijk € 16/maand, € 23/maand of € 31/maand.

  • 20% korting per maand op een BASE-abonnement van € 15/maand. De maandelijkse kost bedraagt dan € 12/maand.

Bij een verhoging van de basisprijs van het abonnement verhoogt ook de promoprijs met hetzelfde bedrag.
Aanbod voorbehouden voor nieuwe BASE-klanten (die ook in de 3 maanden vóór intekening op het aanbod geen klant met een BASE-abonnement waren). Klanten met een BASE-herlaadkaart die willen overschakelen op een BASE-abonnement mogen in de 3 maanden vóór intekening geen BASE-abonnement gehad hebben voor hetzelfde mobiele nummer.
Deze promotie is niet verenigbaar met andere promoties, behalve met de BASE+TADAAM-korting.

Aanbod voorbehouden voor bestaande BASE-klanten   
Bestaande BASE-klanten hebben ook recht op deze promotie, enkel en alleen indien zij langer dan 3 maand BASE-klant zijn en zij een nieuwe BASE-klant op een BASE-abonnement van € 15/maand, € 20/maand, € 29/maand of € 39/maand kunnen aanbrengen. De promotie is geldig op de huidige tariefplannen. Als de bestaande klant op een ander tariefplan zit, zetten we hem over naar één van deze tariefplannen. Als er aan de voorwaarden voldaan wordt, krijgt de bestaande BASE-klant gedurende de hele duur van het contract dubbel data en een korting van 20% op de maandelijkse abonnementskost in het geval van een abonnement van € 20/maand, € 29/maand of € 39/maand en 20% korting in het geval van een abonnement van € 15/maand. De korting en eventuele overschakeling zal automatisch toegekend worden of gebeuren, zodra de simkaart van de nieuwe klant geactiveerd wordt. Dit dient ten laatste 30 dagen na aankoop te gebeuren. Indien de nieuwe klant zijn abonnement stopzet, wordt de bestaande klant niet automatisch naar het originele plan terug gemigreerd. Bij een verhoging van de basisprijs van het abonnement verhoogt ook de promoprijs met hetzelfde bedrag.

De bestaande klant verliest zijn maandelijkse korting als hij zijn abonnement stopzet, migreert naar een lager tariefplan, of indien de klant die hij aanbracht zijn abonnement stopzet. Actie voor bestaande klant is niet cumuleerbaar met andere aanbiedingen en promoties, behalve met de BASE+TADAAM-korting. 

BASE + TADAAM promotie voorwaarden

Promotie BASE + TADAAM 
Dubbel data en 20% per maand voordeel op de BASE-aanrekening: aanbod geldig voor particulieren die klant zijn bij BASE én bij TADAAM. Geldig voor nieuwe en bestaande BASE-klanten die een BASE 20, BASE 29 en BASE 39 abonnement hebben en die tevens ook een nieuwe of bestaande Tadaam klant (standaard of premium) zijn. BASE 15 Classic of BASE 15 krijgen 20% per maand korting op hun BASE-aanrekening. Aanbod enkel geldig voor privégebruik. Klant moet een actief BASE gsm-nummer hebben en een actieve Tadaam klant zijn die 1 betaling per maand doet. Een vereiste voor het toekennen van het voordeel is de registratie van het BASE gsm-nummer in uw Tadaam klantenzone. Aanbod mag niet worden gedeeld met personen buiten de huiselijke kring. Indien de klant Tadaam pauzeert, vervalt het voordeel tijdelijk zolang het abonnement gepauzeerd is. Per BASE gsm-nummer is 1 voordeel geldig. Het voordeel wordt pro rata berekend. Aanbod cumuleerbaar met andere promoties en smartphone deals. BASE & Tadaam behouden zich het recht om de actie te wijzigen of stop te zetten.

Smartphone promotie voorwaarden 

Korting op smartphones met abonnement geldig van 14/11/2023 tot en met 27/11/2023 voor bestaande BASE-klanten én/of nieuwe BASE-klanten, zolang de voorraad strekt.

Op voorwaarde van activatie van een BASE-abonnement van het hierboven vermelde bedrag/maand, krijgt de klant de vermelde korting op de aankoopprijs van het toestel, mits betaling via domiciliëring en mits aanvaarding van een afschrijvingstabel van 24 maanden. Bij beëindiging van het abonnement door de klant of bij verandering naar een lager tariefplan binnen de 24 maanden, behoudt BASE zich het recht voor om de restwaarde van de korting op de smartphone terug te vorderen. Actie beperkt tot één toestel per geactiveerd nieuw abonnement. Max. 3 lopende afschrijvingstabellen per klant; de aanvaarding van een bijkomende tabel is niet toegestaan, tenzij de restwaarde van de korting verkregen n.a.v. een vroegere smartphonepromotie wordt terugbetaald (d.m.v. verrekening op de eerstvolgende aanrekening). Actie niet cumuleerbaar met andere aanbiedingen en promoties. 

Ontvang een gratis JBL Charge 5 Wifi Speaker bij aankoop van een Samsung Galaxy S23 /S23+/S23 Ultra/Flip5/Fold5 (alle geheugenmodellen)

Bij aankoop van een Samsung Galaxy S23 /S23+/S23 Ultra/Flip5/Fold5 (alle geheugenmodellen) vanaf 14/11/2023 tot en met 27/11/2023 (de datum op het aankoopbewijs geldt als bewijs) ontvangt de klant een gratis JBL Charge 5 Wifi Speaker (ter waarde van € 249) zolang de voorraad strekt. Om de JBL Charge 5 Wifi Speaker aan te vragen, moet de klant zich registeren via www.samsung.com/be/promo/promo/?id=YR2N7BHKNXLLW uiterlijk op 29/01/2024. 

Korting op smartphones met abonnement geldig 31/10/2023 tot en met 02/01/2024 voor bestaande BASE-klanten én/of nieuwe BASE-klanten (die evenmin postpaid klanten bij BASE waren in de 3 maanden voorafgaand aan de aanvaarding van de aanbieding), zolang de voorraad strekt.

Op voorwaarde van activatie van een BASE-abonnement van het hierboven vermelde bedrag/maand, krijgt de klant de vermelde korting op de aankoopprijs van het toestel, mits betaling via domiciliëring en mits aanvaarding van een afschrijvingstabel van 24 maanden. Bij beëindiging van het abonnement door de klant of bij verandering naar een lager tariefplan binnen de 24 maanden, behoudt BASE zich het recht voor om de restwaarde van de korting op de smartphone terug te vorderen. Actie beperkt tot één toestel per geactiveerd nieuw abonnement. Max. 3 lopende afschrijvingstabellen per klant; de aanvaarding van een bijkomende tabel is niet toegestaan, tenzij de restwaarde van de korting verkregen n.a.v. een vroegere smartphonepromotie wordt terugbetaald (d.m.v. verrekening op de eerstvolgende aanrekening). Actie niet cumuleerbaar met andere aanbiedingen en promoties. Meer info op BASE.be. De vermelde aanbieding en prijs zijn onder voorbehoud van materiële (druk)fouten, vergissingen en/of wijzigingen. 

V.U.: Telenet Group NV (handelend onder de commerciële benaming BASE) | Zetel: Liersesteenweg 4 | 2800 Mechelen | RPR Antwerpen afd. Mechelen | Ondernemingsnummer 462.925.669 

Aanbod met Data Pack

Aanbiedingen met Data Pack zijn geldig van 31/10/2023 tot en met 02/01/2024 voor particulieren en zelfstandigen in een BASE shop. Op voorwaarde van (1) activatie van een Data Pack bij een bestaand of nieuw BASE-abonnement vanaf € 20/maand, (2) maandelijkse betaling van het BASE-abonnement en Data Pack via domiciliëring en (3) aanvaarding van een afschrijvingstabel van 24 maanden, krijgt de klant de vermelde korting op de aankoopprijs van het toestel, zolang de voorraad strekt. De smartphone dient in de winkel met een bankkaart of kredietkaart betaald te worden. Na 24 maanden wordt het Data Pack automatisch beëindigd.  

Aanbod geldig voor bestaande BASE-klanten die:  

  • minimum 4 maanden een BASE-abonnement hebben,  zonder betaalachterstand voor de laatste 4 aanrekeningen 
  • al minimum 4 maanden een BASE-herlaadkaart hebben, die migreren naar een BASE-abonnement vanaf € 20/maand 
  • Actie is beperkt tot 3 Data Packs voor bestaande BASE-klanten (vanaf 06/11/2023 – 02/01/2024)  

Aanbod geldig voor nieuwe BASE-klanten die:  

  • geen BASE-abonnement hadden in de 3 maanden voorafgaand aan het aanvaarden van de aanbieding 
  • die van een andere operator komen en hun nummer behouden, die intekenen op een nieuw BASE-abonnement vanaf € 20
  • Actie is beperkt tot 1 Data Pack voor nieuwe BASE-klanten  

Max. 3 lopende afschrijvingstabellen per klant; de aanvaarding van een bijkomende tabel is niet toegestaan, tenzij de restwaarde van de korting verkregen n.a.v. een vroegere smartphonepromotie wordt terugbetaald (d.m.v. verrekening op de eerstvolgende aanrekening).  

Bij beëindiging van de Data Pack door de klant of bij het afzetten van domiciliëring binnen de 24 maanden, behoudt BASE zich het recht voor om de restwaarde van de korting op de smartphone terug te vorderen. Veranderen naar een lagere Data Pack is onmogelijk en niet toegestaan. In geval van vermoeden van fraude of misbruik van de actie door één of meerdere klanten, kan BASE deze actie onmiddellijk stopzetten. Actie is niet cumuleerbaar met andere aanbiedingen en promoties.    

Ontvang € 50 cashback bij aankoop van een Galaxy A54 vanaf BASE20 en Data Pack 15

Bij aankoop van een Galaxy A54 vanaf een BASE20 abonnement en een Data Pack 15 vanaf 31/10/2023 tot en met 02/01/2024 (de datum op het aankoopbewijs geldt als bewijs) ontvangt de klant € 50 cashback. Om het bedrag terug te vragen moet de klant zich registeren via www.samsung.com/be/promo/promo/?id=KWXLPZRDED8EX uiterlijk op 04/03/2024.   

Ontvang gratis Samsung Buds2 bij aankoop van een Galaxy A54 vanaf BASE20

Bij aankoop van een Samsung Galaxy A54 vanaf een BASE20 abonnement ontvang je gratis de Galaxy Buds2 t.w.v. € 89. Deze promotie loopt van 31/10/2023 tot en met 02/01/2024 (aankoopdatum) en zolang de voorraad strekt. Je kan maximaal één keer deelnemen per aangekocht product en maximaal vijf keer deelnemen per huishouden. Deze promotie is alleen geldig voor deelnemers vanaf 18 jaar.  Samsung streeft ernaar het product binnen zeven weken na het indienen van een volledige en geldige registratie toe te sturen. Vraag je Galaxy Buds2 uiterlijk aan voor 04/03/2024 op www.samsung.com/be/promo/promo/?id=NDT6289BR34TC

Gratis Samsung Galaxy Buds Live bij aankoop van een Samsung Galaxy A54  

Bij aankoop van een Samsung Galaxy A54 ontvang je tijdelijk gratis Galaxy Buds Live t.w.v. € 69. Deze promotie loopt van 11 augustus tot en met 2 oktober 2023 (aankoopdatum) en zolang de voorraad strekt. Je kan maximaal één keer deelnemen per aangekocht product en maximaal vijf keer deelnemen per huishouden. Deze promotie is alleen geldig voor deelnemers vanaf 18 jaar.  

Samsung streeft ernaar het product binnen zeven weken na het indienen van een volledige en geldige registratie toe te sturen. Vraag je Galaxy Buds Live uiterlijk aan op 4/12/2023 op https://www.samsung.com/be/promo/promo/?id=SQTFD2MMYP2RZ.