Klaar voor de 5G-toekomst? Da’s standaard!

Bij BASE geloven we dat ons netwerk er is voor al onze klanten. Ook voor wie nu al kiest voor 5G. Daarom maken we 5G beschikbaar op onze abonnementen, gratis!

 

De voordelen van 5G
De toekomst

5G is het netwerk van de toekomst. Klaar voor meer gebruikers, meer toestellen. En dat is nodig, want we gebruiken het internet elke dag meer en meer.

Superstabiel

Gedaan met haperende filmpjes of hakkelende gesprekken. Dankzij de grotere bandbreedte van 5G zijn je verbindingen nog betrouwbaarder. 

Ultrasnel

Er is minder vertraging tussen zender en ontvanger. Je toestellen sturen dus sneller gegevens naar elkaar, alsof ze sneller met elkaar praten. 

Is 5G beschikbaar in mijn regio?

Het uitrollen van het 5G-netwerk gebeurt geleidelijk aan. Want voor deze nieuwe technologie zijn grondige ingrepen nodig. Regio’s waar de vraag het grootst is, komen daarbij eerst aan de beurt. Woon of werk je binnen zo’n gebied? Check hier het kaartje.

Wat heb je nodig om via 5G te surfen?
5G-toestel

Eerst en vooral moet je toestel de juiste technologie hebben om het 5G-netwerk te gebruiken. Een recent toestel is dus een must! Apple-fan? Installeer dan ook zeker de laatste versie van iOS.

Een regio met een goed 5G-netwerk

Niet overal in België is 5G nu al beschikbaar. Maar BASE investeert om het in heel België beschikbaar te maken. Geen 5G? Dan gebruik je gewoon ‘good old’ 4G.

Activeren in de app

Bij BASE heb je de keuze of je 5G wil gebruiken of niet. Dat doe je in de My BASE-app. Klik op ‘Meer’ en kies voor 5G! Je schakelt je toegang tot 5G eenvoudig aan of uit. 

Meer weten?

Nog meer weten over 5G, wat het betekent en hoe het werkt voor BASE? Lees dan ons artikel in onze veelgestelde vragen.