Het beste mobiel abonnement,

met veel extra's
Data Jump
Limiet buiten abonnement
Free Data Day
My BASE-app
Data Jump
Limiet buiten abonnement
Free Data Day
My BASE-app

6 GB

+ onbeperkt* bellen en sms'en


-25% LEVENSLANGE WEBDEAL

-25% LEVENSLANGE WEBDEAL

POPULAIRST

POPULAIRST

15 GB

+ onbeperkt* bellen en sms'en


-25% LEVENSLANGE WEBDEAL

-25% LEVENSLANGE WEBDEAL

40 GB

+ onbeperkt* bellen en sms'en


-25% LEVENSLANGE WEBDEAL

-25% LEVENSLANGE WEBDEAL

100 GB

+ onbeperkt* bellen en sms'en


-25% LEVENSLANGE WEBDEAL

-25% LEVENSLANGE WEBDEAL

Ben je al BASE-klant? 

Heb je al een BASE-abonnement? Jij kan ook genieten van de 25% korting levenslang. Ontdek hoe! 

Je abonnement combineren met een smartphone

Een nieuwe smartphone nodig? Bij BASE geniet je standaard van een korting als je je  abonnement met een nieuwe smartphone combineert. Wacht niet langer en kies je volgende smartphone uit ons aanbod.  Aan de slag! 

INTERNET. TV.
NO CABLES.
NO LIMITS.

Je mobiel abonnement + internet & tv?

Internet en TV zonder kabels  of installatie, dat is ... TADAAM! Combineer nu je BASE-abonnement met TADAAM Internet & TV vanaf € 50/maand en bespaar € 5/maand op je BASE-aanrekening, levenslang!

Met BASE 0 betaal je alleen wat je verbruikt

Verbruik je zeer weinig? Of heb je een mobiel abonnement nodig voor een specifiek apparaat (bv. alarmsysteem), maar verbruik je er niets mee? Dan is  BASE 0 precies wat je zoekt! Je betaalt alleen wat je verbruikt!   

Word BASE in 1-2-3!

1. Kies een abonnement

Bestel je nieuwe BASE abonnement snel en gemakkelijk online. Je kan er ook voor kiezen om je nummer te behouden als je het wenst.

 

2. Activeer je simkaart

We sturen je simkaart gratis op de eerstvolgende werkdag. Activeer je simkaart op onze website om ze te kunnen gebruiken.


3. Download de app

Beheer zelf je abonnement met de My BASE-app: verbruik checken, aanrekeningen bekijken en betalen, opties of instellingen aanpassen... Zo heb je de volledige controle over jouw mobiel abonnement.

Waarom voor BASE kiezen?

Limiet buiten abonnement

Stel een limiet buiten abonnement in  en behoud de controle over je budget.
 

Free Data Day

Geniet van 24u gratis data elke eerste dag van de maand... Tournée générale!
 

Data Jump

Niets gaat verloren! Je neemt je ongebruikte data mee naar volgende maand.
 

My BASE-app

Je verbruik checken, aanrekeningen betalen of herladen? Met de My BASE-app heb jij de touwtjes in handen!

Ontdek de My BASE-app

Met de My BASE-app heb je de volledige controle over jouw mobiel abonnement waar je ook bent. Check je verbruik op elk moment, bekijk en betaal je aanrekeningen in enkele seconden of pas je opties en instellingen in een oogwenk aan … Het is snel, handig en 100% mobiel!

Bijzondere voorwaarden voor abonnementen

* Aanbod voorbehouden voor een normaal gebruik zoals hier gedefinieerd.

De BASE tarieven zijn inclusief btw. Ze zijn onderhevig aan de algemene voorwaarden en de bijzondere voorwaarden van Telenet Group NV. Ze zijn voorbehouden voor persoonlijk en privégebruik. Na de eerste minuut betaal je per seconde. Eventuele inbegrepen minuten van BASE naar BASE zijn enkel geldig voor gebruik binnen België. Andere eventuele inbegrepen minuten en sms’en zijn van toepassing voor gebruik binnen België (naar Belgische nummers) en de EU-zone (naar nummers binnen de EU-zone). Eventuele inbegrepen mobiele data zijn van toepassing voor gebruik in België en de EU-zone, tenzij in het kader van een onbeperkt aanbod mobiele data (in welk geval verbruik in de EU-zone dat een bepaald volume overschrijdt bijkomend kan worden aangerekend). De internationale tarieven, kan je hier raadplegen. Bellen en sms’en naar speciale nummers, alsook het gebruik van diensten van derde partijen, is niet inbegrepen; het verbruik wordt steeds aangerekend bovenop je eventuele tegoed en/of bundels. Om de tarieven van oproepen naar speciale nummers (070, 0900, 1207...), te weten te komen, contacteer je ons via de klantenzone of bel je naar 1999 via BASE (gratis in België) of naar +32 (0)486 19 1999 via om het even welk ander netwerk (betalend). De mobiele telefonie abonnementen voor particulieren zijn van onbepaalde duur. Je kan je contract op elk moment stopzetten.

Data Jump: Het niet opgebruikte tegoed van je abonnement wordt overgedragen naar de volgende maand. De volgende maand gebruik je eerst het niet opgebruikte tegoed van de vorige maand op. Je kan niet opgebruikt tegoed slechts één maand overdragen. Bij wijziging van tariefplan wordt het overgedragen tegoed niet mee in rekening genomen voor pro rata aanrekening/terugbetaling. Het overgedragen tegoed vervalt bij overdracht van de overeenkomst door de klant. Onbeperkt bellen naar BASE: onbeperkte minuten naar het BASE-klanten. Aanbod voorbehouden voor een normaal persoonlijk gebruik zoals hier gedefinieerd.

 

Abonnement promotie voorwaarden

Aanbod voorbehouden voor particulieren die nog geen BASE-abonnement hebben. Klanten met een BASE-herlaadkaart die willen overschakelen naar een BASE-abonnement of die van een andere operator komen, mogen in de 3 maanden vóór intekening geen BASE-abonnement gehad hebben voor hetzelfde mobiele nummer. Actie niet cumuleerbaar met andere aanbiedingen en promoties, behalve met het BASE+TADAAM-voordeel.  *De promotie wordt automatisch toegepast voor nieuwe klanten tijdens de bevestiging van hun bestelling. 
  
Aanbod voorbehouden voor nieuwe BASE-klanten  
Aanbod voorbehouden voor particulieren die nog geen BASE-abonnement hebben. Klanten met een BASE-herlaadkaart die willen overschakelen naar een BASE-abonnement of die van een andere operator komen, mogen in de 3 maanden vóór intekening geen BASE-abonnement gehad hebben voor hetzelfde mobiele nummer. Actie niet cumuleerbaar met andere aanbiedingen en promoties, behalve met het BASE+TADAAM-voordeel.  *De promotie wordt automatisch toegepast voor nieuwe klanten tijdens de bevestiging van hun bestelling. 

Aanbod voorbehouden voor bestaande BASE-klanten   
Bestaande BASE-klanten hebben ook recht op deze promotie, enkel en alleen indien zij langer dan 3 maand BASE-klant zijn en zij een nieuwe BASE-klant op een BASE-abonnement van € 15/maand, € 20/maand, € 29/maand of € 39/maand kunnen aanbrengen. De promotie is geldig op de huidige tariefplannen. Als de bestaande klant op een ander tariefplan zit, zetten we hem over naar één van deze tariefplannen. Als er aan de voorwaarden voldaan wordt, krijgt de bestaande BASE-klant gedurende de hele duur van het contract een korting van 25% op de maandelijkse abonnementskost in het geval van een abonnement van € 20/maand of € 29/maand of € 39/maand. De korting en eventuele overschakeling zal automatisch toegekend worden of gebeuren, zodra de simkaart van de nieuwe klant geactiveerd wordt. Dit dient ten laatste 30 dagen na aankoop te gebeuren. Indien de nieuwe klant zijn abonnement stopzet, wordt de bestaande klant niet automatisch naar het originele plan terug gemigreerd. Bij een verhoging van de basisprijs van het abonnement verhoogt ook de promoprijs met hetzelfde bedrag. De bestaande klant verliest zijn maandelijkse korting als hij zijn abonnement stopzet, migreert naar een € 15 of lager tariefplan, of indien de klant die hij aanbracht zijn abonnement stopzet. Actie voor bestaande klant is niet cumuleerbaar met andere aanbiedingen en promoties behalve met de BASE+TADAAM-korting.  

BASE + TADAAM promotie voorwaarden

Promotie BASE + TADAAM 
25% per maand voordeel op de BASE-aanrekening: aanbod geldig voor particulieren die klant zijn bij BASE én bij TADAAM. Geldig voor nieuwe en bestaande BASE-klanten die een BASE 15 Classic, BASE 15, BASE 20, BASE 29 en BASE 39 abonnement hebben en die tevens ook een nieuwe of bestaande Tadaam klant (standaard of premium) zijn. Aanbod enkel geldig voor privé gebruik. Klant moet een actief BASE gsm-nummer hebben en een actieve Tadaam klant zijn die 1 betaling per maand doet. Een vereiste voor het toekennen van het voordeel is de registratie van het BASE gsm-nummer in uw Tadaam klantenzone. Aanbod mag niet worden gedeeld met personen buiten de huiselijke kring. Indien de klant Tadaam pauzeert, vervalt het voordeel tijdelijk zolang het abonnement gepauzeerd is. Per BASE gsm-nummer is 1 voordeel geldig. Het voordeel wordt pro rata berekend. Aanbod cumuleerbaar met andere promoties en smartphone deals. BASE & Tadaam behouden zich het recht om de actie te wijzigen of stop te zetten. 

Smartphone promotie voorwaarden 

Korting op smartphones met abonnement geldig van 03/10/2023 tot en met 30/10/2023 voor bestaande BASE-klanten én/of nieuwe BASE-klanten (die evenmin postpaid klanten bij BASE waren in de 3 maanden voorafgaand aan de aanvaarding van de aanbieding), zolang de voorraad strekt. 

Op voorwaarde van activatie van een BASE-abonnement van het hierboven vermelde bedrag/maand, krijgt de klant de vermelde korting op de aankoopprijs van het toestel, mits betaling via domiciliëring en mits aanvaarding van een afschrijvingstabel van 24 maanden. Bij beëindiging van het abonnement door de klant of bij verandering naar een lager tariefplan binnen de 24 maanden, behoudt BASE zich het recht voor om de restwaarde van de korting op de smartphone terug te vorderen. Actie beperkt tot één toestel per geactiveerd nieuw abonnement. Max. 3 lopende afschrijvingstabellen per klant; de aanvaarding van een bijkomende tabel is niet toegestaan, tenzij de restwaarde van de korting verkregen n.a.v. een vroegere smartphonepromotie wordt terugbetaald (d.m.v. verrekening op de eerstvolgende aanrekening). Actie niet cumuleerbaar met andere aanbiedingen en promoties. 

Gratis Google Nest Mini bij aankoop van een Samsung Galaxy A23

Bij aankoop van een Samsung Galaxy A23 met een BASE20 abonnement ontvang je tijdelijk gratis Galaxy Buds Live t.w.v. € 59. Deze promotie loopt van 03/10/2023 tot en met 30/10/2023 (aankoopdatum) en zolang de voorraad strekt. Je kan maximaal één keer deelnemen per aangekocht product en maximaal vijf keer deelnemen per huishouden. Deze promotie is alleen geldig voor deelnemers vanaf 18 jaar.   

Samsung streeft ernaar het product binnen zeven weken na het indienen van een volledige en geldige registratie toe te sturen. Vraag je Google Nest Mini uiterlijk aan op 01/01/2024 op https://www.samsung.com/be/promo/promo/?id=TQJ6NBYCGFFPEE

Gratis Xiaomi Redmi Buds 3 Pro bij aankoop van een Redmi Note 12  

Bij aankoop van een Xiaomi Redmi Note 12 met BASE20 abonnement ontvang je tijdelijk gratis Xiaomi Redmi Buds 3 Pro t.w.v. € 69. Deze promotie loopt van 03/10/2023 tot en met 30/10/2023 (aankoopdatum) en zolang de voorraad strekt. Je ontvangt de Xiaomi Redmi Buds 3 Pro bij aankoop van een Xiaomi Redmi Note 12 en een BASE Data Pack naar keuze in één van onze winkelpunten of  bij een online aankoop. 

Ontvang € 120 cashback bij aankoop van een Galaxy Z Flip5/Fold 5 512 GB

Bij aankoop van een Galaxy Z Flip 5 of Z Fold 5 met een geheugen van 512GB ontvang je tijdelijk € 120 terugbetaald.

Deze promotie loopt van 26 juli tot en met 14 augustus 2023 (aankoopdatum) en zolang de voorraad strekt. Je kunt maximaal één keer deelnemen per aangekocht product en maximaal vijf keer deelnemen per huishouden. Deze promotie kan worden gecombineerd met andere promoties op de Galaxy Z Flip5 of Z Fold5. Deze promotie is alleen geldig voor deelnemers vanaf 18 jaar. Samsung streeft ernaar het retourbedrag binnen zeven weken na het indienen van een volledige en geldige registratie over te maken naar opgegeven rekening.

Om het bedrag terug te vragen, moet de klant zich registeren via www.samsung.com/be/promo uiterlijk op 14/10/2023.

Ontvang Galaxy Buds2 Pro t.w.v. € 179 bij aankoop van een Galaxy Z Flip5/Fold5

Bij de aankoop van een deelnemend model Galaxy Z Flip5 of Z Fold5 ontvang je tijdelijk een Galaxy Buds2 Pro t.w.v. € 179.

Deze promotie loopt van 26 juli tot en met 14 augustus 2023 (aankoopdatum) en zolang de voorraad strekt. Je kunt maximaal één keer deelnemen per aangekocht product en maximaal vijf keer deelnemen per huishouden. Deze promotie kan worden gecombineerd met andere promoties op de Galaxy Z Flip5 of Z Fold5. Deze promotie is alleen geldig voor deelnemers vanaf 18 jaar. Samsung streeft ernaar de Buds2 Pro binnen zeven weken na het indienen van een volledige en geldige registratie op te sturen.

Om de Galaxy Buds2 Pro aan te vragen, moet de klant zich registeren via www.samsung.com/be/promo uiterlijk op 14/10/2023.

Voorwaarden smartphone promoties met Data Pack 11/08/2023 tot en met 02/10/2023 

Aanbieding geldig van 11/08/2023 tot en met 02/10/2023 enkel voor particulieren en zelfstandigen. Op voorwaarde van (1) activatie van een Data Pack bij een bestaand of nieuw BASE-abonnement vanaf € 20/maand, (2) maandelijkse betaling van het BASE-abonnement en Data Pack via domiciliëring en (3) aanvaarding van een afschrijvingstabel van 24 maanden, krijgt de klant de vermelde korting op de aankoopprijs van het toestel, zolang de voorraad strekt. De smartphone dient in de winkel met een bankkaart of kredietkaart betaald te worden. Na 24 maanden wordt het Data Pack automatisch beëindigd.  

Aanbod geldig voor BASE-klanten die minimum 4 maanden een BASE-abonnement hebben, zonder betaalachterstand voor de laatste 4 aanrekeningen en voor nieuwe BASE-klanten (die geen BASE-abonnement hadden in de 3 maanden voorafgaand aan het aanvaarden van de aanbieding). Of voor bestaande klanten die al minimum 4 maanden een BASE-herlaadkaart hebben, die migreren naar een BASE-abonnement vanaf € 20/maand, alsook voldoen aan de eerder vermelde voorwaarden. Of voor nieuwe klanten die van een andere operator komen en hun nummer behouden, die intekenen op een nieuw BASE-abonnement vanaf € 20, alsook voldoen aan de eerder vermelde voorwaarden. Actie beperkt tot één Data Pack en maximum één lopende afschrijvingstabel (joint offer of Data Pack) per BASE-klantenaccount.   

Bij beëindiging van de Data Pack door de klant of bij het afzetten van domiciliëring binnen de 24 maanden, behoudt BASE zich het recht voor om de restwaarde van de korting op de smartphone terug te vorderen. Veranderen naar een lagere Data Pack is onmogelijk en niet toegestaan. In geval van vermoeden van fraude of misbruik van de actie door één of meerdere klanten, kan BASE deze actie onmiddellijk stopzetten. Actie niet cumuleerbaar met andere aanbiedingen en promoties.    

BASE behoudt zich ook het recht om in geval van het niet naleven van de voorwaarden van het aanbod, het toestel te blokkeren. Verdere specificaties rond deze maatregel en andere zijn terug te vinden in de bijzondere voorwaarden. 

Gratis Samsung Galaxy Buds Live bij aankoop van een Samsung Galaxy A54  

Bij aankoop van een Samsung Galaxy A54 ontvang je tijdelijk gratis Galaxy Buds Live t.w.v. € 69. Deze promotie loopt van 11 augustus tot en met 2 oktober 2023 (aankoopdatum) en zolang de voorraad strekt. Je kan maximaal één keer deelnemen per aangekocht product en maximaal vijf keer deelnemen per huishouden. Deze promotie is alleen geldig voor deelnemers vanaf 18 jaar.  

Samsung streeft ernaar het product binnen zeven weken na het indienen van een volledige en geldige registratie toe te sturen. Vraag je Galaxy Buds Live uiterlijk aan op 4/12/2023 op https://www.samsung.com/be/promo/promo/?id=SQTFD2MMYP2RZ. 

Gratis Xiaomi Redmi Buds 3 Pro bij aankoop van een Redmi Note 12 Pro+ en een BASE Data Pack 

Bij aankoop van een Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ en één BASE Data Pack naar keuze ontvang je tijdelijk gratis Xiaomi Redmi Buds 3 Pro t.w.v. € 69. Deze promotie loopt van 11 augustus tot en met 2 oktober 2023 (aankoopdatum) en zolang de voorraad strekt. Je ontvangt de Xiaomi Redmi Buds 3 Pro bij aankoop van een Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ en een BASE Data Pack naar keuze in één van onze winkelpunten (niet bij een online aankoop).

Gratis OnePlus Nord Buds bij aankoop van een OnePlus CE3 Lite  

Bij aankoop van een OnePlus CE3 Lite ontvang je tijdelijk gratis OnePlus Nord Buds t.w.v. € 49. Deze promotie loopt van 11 augustus tot en met 2 oktober 2023 (aankoopdatum) en zolang de voorraad strekt. Je kan maximaal één keer deelnemen per aangekocht product met maximaal twee toestellen per huishouden. Deze promotie is alleen geldig voor deelnemers vanaf 18 jaar. Vraag je OnePlus CE3 Lite uiterlijk aan op 15/10/2023 op https://promotions.activationboxx.com/oneplus/.