Herlaadkaarten, 100% flexibel

 • Herlaad en volg je verbruik overal met de My BASE-app!
 • Geen contract, geen kleine lettertjes. 
 • Bel onbeperkt naar BASE-nummers vanaf € 10.
 • Geniet van talloze bonussen!

Word BASE Prepaid in 1, 2, 3!

1. Bestel je prepaid simkaart

Je kan je nieuwe prepaid simkaart online of in de My BASE-app bestellen. Het is gemakkelijk, snel en gewoonweg handig! Je kiest zelf of je je huidige nummer wil behouden. 2. Activeer ze

We versturen je nieuwe simkaart per post de volgende werkdag, volledig gratis!  Zodra je ze ontvangt, activeer je ze via de My BASE-app of online op base.be. 

Activeer je simkaart in de My BASE-app en krijg 2 GB cadeau!
 

3. Herlaad, en klaar! 

Herlaad je simkaart in de My BASE-app, op base.be of in My BASE en klaar! Naast je belwaarde, krijg je per herlaadbeurt van min. € 10 een pak bonussen zoals data en gratis sms'en. Heb je een simkaart met startbedrag (€ 15) in een winkelpunt gekocht? Activeer je simkaart hier.

Vergelijk onze herlaadkaarten

Overtuigd? Dan is er nog één laatste stap: kies de prepaidkaart die het best bij je verbruik past. 

€ 5
Da's 20 min belwaarde 

 

€ 10
Da's 40 min belwaarde

+ gratis bonussen boven op je belwaarde:

 • 1 GB data
 • onbeperkt* bellen naar BASE-nummers
 • 250 sms'en

 

€ 15 of € 20
Da's 60 of 80 min belwaarde

+ gratis bonussen boven op je belwaarde:

 • 4 GB data
 • onbeperkt* bellen naar BASE-nummers
 • 1000 sms'en

 

Vanaf € 25
Da's 100 min belwaarde (of meer)

+ gratis bonussen boven op je belwaarde:

 • 8 GB mobiele data
 • onbeperkt* bellen naar BASE-nummers
 • 5000 sms'en

 

Heb je al een herlaadcode? Verzilver deze hier.

Prijzen in België en Europa: € 0,25/min - € 0,12/sms - € 0,25/mms - € 0,50/MB

BASE reist met je mee!

Even reizen? In contact blijven met je familie, in het buitenland of in België, hoeft niet duur te zijn. Ontdek snel onze roaming en internationale tarieven en onze voordelige bundels. 

Meer data met je herlaadkaart

Wil je graag meer surfen met je prepaidkaart? Dat kan! Ruil gewoon wat belwaarde om voor extra GB's data. 

2 GB extra

in ruil voor € 10 belwaarde

4 GB extra

in ruil voor € 15 belwaarde

8 GB extra

in ruil voor € 25 belwaarde

Hoe ruil je je belwaarde om in Extra Data?

In de My BASE-app

1. Ga naar ‘Tariefplan’ in de app.
2. Klik op 'Beheer je opties'.
3.  Kies waar je de data zou verbruiken (België & Europa, wereld, buiten de EU, ...). 
4. Selecteer de Extra Data die je wil. 

In My BASE

1. Klik op 'Beheer je mobiele lijnen’.
2. Ga naar 'Beheer je opties’.
3. Selecteer je Extra Data-pakket onder de juiste categorie (België & Europa, wereld, buiten de EU, ...).
 

Per sms

Stuur ‘SURF10’, ‘SURF15’ or ‘SURF25’ naar 1912. Zo ruil je € 10, € 15 of € 25 belwaarde voor 2 GB, 4 GB of 8 GB. 

Ontdek de My BASE-app

Met de My BASE-app beheer je zelf je prepaidkaart waar je ook bent. Check je verbruik op elk moment, herlaad gemakkelijk in enkele seconden of pas je opties en instellingen in een oogwenk aan … Het is snel, handig en 100% mobiel!

De voorwaarden en andere belangrijke info van toepassing op de diensten staan vermeld in de algemene en bijzondere voorwaarden en in de infofiches.

Het is belangrijk dat je ze zeer aandachtig leest, want ze bevatten belangrijke informatie over en beperkingen op het gebruik van de diensten (bijv. over wat onbeperkt bellen, sms’en en surfen inhoudt, dat de werkelijke internetsnelheden kunnen afwijken van de theoretische snelheden, dat er beperkingen zijn inzake het overdragen van tegoed naar de volgende maand, inzake het aantal schermen waarop je tegelijk TV kan kijken, enzovoort).

Algemene voorwaarden
Bijzondere voorwaarden
Infofiches

Prijzen en promoties

Alle prijzen zijn weergegeven in euro (inclusief BTW) 

De gratis minuten, sms’en en MB’s zijn geldig in België en Europa, speciale nummers uitgezonderd, en blijven 30 dagen geldig na je herlaadbeurt. Deze minuten en sms’en worden niet overgedragen naar een ander tariefplan (van een oud BASE prepaid plan). Bij elke nieuwe herlaadbeurt van minimum € 10 binnen de 30 dagen, vervallen je ongebruikte gratis minuten en sms’en en worden ze vervangen door nieuwe gratis minuten en sms’en. Indien je binnen de 30 dagen opnieuw herlaadt met minstens €10 wordt de geldigheidsduur van de eventueel resterende MB’s met 30 dagen verlengd. Als je voor € 5 herlaadt voor de 30 dagen om zijn, dan blijven de gratis minuten, sms’en en MB’s van je laatste herlaadbeurt geldig tot de vervaldatum. Overschrijd je het gratis volume van MB’s? Dan wordt het dataverkeer boven dit volume van je krediet afgetrokken per KB tegen € 0,50/MB.

Onbeperkt* bellen naar BASE: de gratis minuten naar BASE zijn enkel geldig in België naar BASE gsm-nummers.

Tijdelijk aanbod geldig voor BASE prepaid klanten. Eénmalig 2 GB data cadeau, bovenop de standaard databonus, bij de eerste herlaadbeurt van een BASE prepaid simkaart, op voorwaarde dat deze geactiveerd en voor de eerste keer herladen wordt via de My BASE-app voor een waarde van minstens 15€. Aanbod geldig van 01/07/2023 tot en met 31/12/2023. Aanbod niet cumuleerbaar met andere aanbiedingen en promoties. Meer info en voorwaarden op BASE.be.

Alle opties moeten gecombineerd worden met een BASE Prepaid tariefplan, zijn 30 dagen geldig en worden afgetrokken van je krediet wanneer je ze activeert. Afhankelijk van het aantal voordelen en bundels waarvan je al gebruik maakt, kan het aantal bundels waarvan je kan genieten beperkt worden. Overschrijd je het maximaal aantal toegelaten bundels? Dan sturen we je een sms. Surf & mail 10&15&25: Je kan mobiel internetten in België met elk BASE Prepaid tariefplan. Nadat je ze opgebruikt hebt, kan je deze optie zo vaak je wil opnieuw activeren, anders betaal je de buiten bundel prijs die onder de tarieftabellen vermeld is.