Generatie Plantrekkers kent haar limieten

En kiest wanneer ze erover gaat.

Limiet buiten abonnement, wat is dat juist?

  • Je kiest zelf het limietbedrag boven op je abonnementsprijs. 
  • Je limiet is meteen actief.
  • Je past je limiet aan waar en wanneer je maar wilt.
  • Aanpassing gemaakt? Met de My BASE-app gaat die onmiddellijk in!
Met de My BASE-app stel je zelf de limiet

Met de app stel je je limiet buiten abonnement in en pas je die snel en gemakkelijk aan. Gewoon klikken en het gaat meteen in. En met de My Budget Control in de app helpen we je stap voor stap je limiet voor de eerste keer in te stellen. Handig toch?

Heb je de My BASE-app nog niet? Download die dan zeker!

Het beste mobiel abonnement, met veel extra's!

Data Jump
Limiet buiten abonnement
Free Data Day
Data Jump
Limiet buiten abonnement
Free Data Day

Promo badge
online promo for life
8 GB

+ onbeperkt* bellen en sms'en


ONLINE PROMO

ONLINE PROMO

MEEST GEKOZEN

MEEST GEKOZEN

25 GB

+ onbeperkt* bellen en sms'en


ONLINE PROMO

ONLINE PROMO

50 GB

+ onbeperkt* bellen en sms'en


ONLINE PROMO

ONLINE PROMO

120 GB

+ onbeperkt* bellen en sms'en


ONLINE PROMO

ONLINE PROMO

Ben je al BASE-klant? 

Heb je al een BASE-abonnement? Jij kan ook genieten van de levenslange korting. Ontdek hoe

Je mobiel abonnement bestellen of aanpassen? Dat kan voortaan ook in de My BASE app!

Download ‘m nu en geniet van alle controle die je nodig hebt.

Wil je meer weten?

Ontdek alles over limiet buiten abonnement in onze veelgestelde vragen!

De voorwaarden en andere belangrijke info van toepassing op de diensten staan vermeld in de algemene en bijzondere voorwaarden en in de infofiches.

Het is belangrijk dat je ze zeer aandachtig leest, want ze bevatten belangrijke informatie over en beperkingen op het gebruik van de diensten (bijv. over wat onbeperkt bellen, sms’en en surfen inhoudt, dat de werkelijke internetsnelheden kunnen afwijken van de theoretische snelheden, dat er beperkingen zijn inzake het overdragen van tegoed naar de volgende maand, inzake het aantal schermen waarop je tegelijk TV kan kijken, enzovoort).

Algemene voorwaarden
Bijzondere voorwaarden
Infofiches

Prijzen en promoties

Alle prijzen zijn weergegeven in euro (inclusief BTW) 

Tijdelijke promotie op BASE-abonnementen van € 15/maand, € 20/maand, € 29/maand en € 39/maand. Aanbod geldig van 03/06/2024 tot en met 22/07/2024. Op voorwaarde van activatie van bovenstaande BASE-abonnementen, geniet de klant gedurende de looptijd van het contract van 25% korting op de maandelijkse abonnementsprijs.

Aanbod voorbehouden voor nieuwe BASE-klanten
De promotie wordt automatisch toegepast voor nieuwe klanten tijdens de bevestiging van hun bestelling.

Aanbod voorbehouden voor particulieren die nog geen BASE-abonnement hebben. Klanten met een BASE-herlaadkaart die willen overschakelen naar een BASE-abonnement of die van een andere operator komen, mogen in de 3 maanden vóór intekening geen BASE-abonnement gehad hebben voor hetzelfde mobiele nummer. Actie niet cumuleerbaar met andere aanbiedingen en promoties, behalve het combinatievoordeel op internet en TV.

Aanbod voorbehouden voor bestaande BASE-klanten
Bestaande BASE-klanten hebben ook recht op deze promotie, enkel en alleen indien zij langer dan 3 maand BASE-klant zijn en zij een nieuwe BASE-klant op een BASE-abonnement van € 15/maand, € 20/maand, € 29/maand of € 39/maand kunnen aanbrengen. De promotie is geldig op de huidige tariefplannen zoals BASE 15, BASE 20, BASE 29 en BASE 39. Bestaande klanten met een ander ouder tariefplan, kunnen ook van deze korting genieten, op voorwaarde dat zij overstappen naar één van de huidige tariefplannen. Als er aan de voorwaarden voldaan wordt, krijgt de bestaande BASE-klant gedurende de hele duur van het contract een korting van 25% op de maandelijkse abonnementskost in het geval van een abonnement van  € 15/maand of € 20/maand of € 29/maand of € 39/maand. De korting en eventuele overschakeling zal automatisch toegekend worden of gebeuren, zodra de simkaart van de nieuwe klant geactiveerd wordt. Dit dient ten laatste 30 dagen na aankoop te gebeuren. Indien de nieuwe klant zijn abonnement stopzet, wordt de bestaande klant niet automatisch naar het originele plan terug gemigreerd. Bij een verhoging van de basisprijs van het abonnement verhoogt ook de promoprijs met hetzelfde bedrag.

De bestaande klant verliest zijn maandelijkse korting als hij zijn abonnement stopzet, migreert naar een lager tariefplan, of indien de klant die hij aanbracht zijn abonnement stopzet. Actie voor bestaande klant is niet cumuleerbaar met andere aanbiedingen en promoties behalve met de BASE+TADAAM-korting en het combinatievoordeel op internet en TV.