Met BASE 0 betaal je enkel wat je verbruikt

Jouw voordelen met BASE 0

Maandelijks bedrag
€ 0

Data
€ 0,10/MB

Bellen
€ 0,25/MIN

Sms
€ 0,10/SMS

MMS
€ 0,10/MMS

Wil je BASE worden?

Hier kan je op rekenen:
  • We zetten je mobiel nummer gratis over.
  • Je ontvangt je nieuwe per post simkaart 1-2 werkdagen na je bestelling.
  • Onze klantendienst is gemakkelijk bereikbaar op het gratis nummer 1999.

Altijd dichtbij

Heb je een vraag? Of gewoonweg hulp of advies nodig? Ga dan snel naar een van onze BASE Shops. We staan je er met raad en daad bij! 

Ontdek de My BASE-app

Met de My BASE-app heb je de volledige controle over jouw mobiel abonnement waar je ook bent. Check je verbruik op elk moment, bekijk en betaal je aanrekeningen in enkele seconden of pas je opties en instellingen in een oogwenk aan … Het is snel, handig en 100% mobiel!

Bijzondere voorwaarden voor abonnementen

* Aanbod voorbehouden voor een normaal gebruik zoals hier gedefinieerd.

De BASE tarieven zijn inclusief btw. Ze zijn onderhevig aan de algemene voorwaarden en de bijzondere voorwaarden van Telenet Group NV. Ze zijn voorbehouden voor persoonlijk en privégebruik. Na de eerste minuut betaal je per seconde. Eventuele inbegrepen minuten van BASE naar BASE zijn enkel geldig voor gebruik binnen België. Andere eventuele inbegrepen minuten en sms’en zijn van toepassing voor gebruik binnen België (naar Belgische nummers) en de EU-zone (naar nummers binnen de EU-zone). Eventuele inbegrepen mobiele data zijn van toepassing voor gebruik in België en de EU-zone, tenzij in het kader van een onbeperkt aanbod mobiele data (in welk geval verbruik in de EU-zone dat een bepaald volume overschrijdt bijkomend kan worden aangerekend). De internationale tarieven, kan je hier raadplegen. Bellen en sms’en naar speciale nummers, alsook het gebruik van diensten van derde partijen, is niet inbegrepen; het verbruik wordt steeds aangerekend bovenop je eventuele tegoed en/of bundels. Om de tarieven van oproepen naar speciale nummers (070, 0900, 1207...), te weten te komen, contacteer je ons via de klantenzone of bel je naar 1999 via BASE (gratis in België) of naar +32 (0)486 19 1999 via om het even welk ander netwerk (betalend). De mobiele telefonie abonnementen voor particulieren zijn van onbepaalde duur. Je kan je contract op elk moment stopzetten.

Data Jump: Het niet opgebruikte tegoed van je abonnement wordt overgedragen naar de volgende maand. De volgende maand gebruik je eerst het niet opgebruikte tegoed van de vorige maand op. Je kan niet opgebruikt tegoed slechts één maand overdragen. Bij wijziging van tariefplan wordt het overgedragen tegoed niet mee in rekening genomen voor pro rata aanrekening/terugbetaling. Het overgedragen tegoed vervalt bij overdracht van de overeenkomst door de klant. Onbeperkt bellen naar BASE: onbeperkte minuten naar het BASE-klanten. Aanbod voorbehouden voor een normaal persoonlijk gebruik zoals hier gedefinieerd.

Abonnement promotie voorwaarden

Dubbel data en 20% korting per maand gedurende de volledige duur van je contract op een BASE-abonnement van € 20/maand, € 29/maand of € 39/maand. 20% korting op een BASE-abonnement van € 15/maand gedurende de volledige duur van je contract.
Aanbod geldig van 7/11/2023 tot en met 29/01/2024   

Aanbod voorbehouden voor nieuwe BASE-klanten  
De promotie wordt automatisch toegepast voor nieuwe klanten tijdens de bevestiging van hun bestelling. 
Aanbod geldig voor particulieren van 07/11/2023 tot en met 29/01/2024. Op voorwaarde van activatie van een BASE-abonnement, krijgt de klant na activatie, en gedurende de volledige duur van het contract:

  • Dubbel data en 20% korting per maand op een BASE-abonnement van € 20/maand, € 29/maand of € 39/maand. De maandelijkse kost bedraagt dan respectievelijk € 16/maand, € 23/maand of € 31/maand.

  • 20% korting per maand op een BASE-abonnement van € 15/maand. De maandelijkse kost bedraagt dan € 12/maand.

Bij een verhoging van de basisprijs van het abonnement verhoogt ook de promoprijs met hetzelfde bedrag.
Aanbod voorbehouden voor nieuwe BASE-klanten (die ook in de 3 maanden vóór intekening op het aanbod geen klant met een BASE-abonnement waren). Klanten met een BASE-herlaadkaart die willen overschakelen op een BASE-abonnement mogen in de 3 maanden vóór intekening geen BASE-abonnement gehad hebben voor hetzelfde mobiele nummer.
Deze promotie is niet verenigbaar met andere promoties, behalve met de BASE+TADAAM-korting.

Aanbod voorbehouden voor bestaande BASE-klanten   
Bestaande BASE-klanten hebben ook recht op deze promotie, enkel en alleen indien zij langer dan 3 maand BASE-klant zijn en zij een nieuwe BASE-klant op een BASE-abonnement van € 15/maand, € 20/maand, € 29/maand of € 39/maand kunnen aanbrengen. De promotie is geldig op de huidige tariefplannen. Als de bestaande klant op een ander tariefplan zit, zetten we hem over naar één van deze tariefplannen. Als er aan de voorwaarden voldaan wordt, krijgt de bestaande BASE-klant gedurende de hele duur van het contract dubbel data en een korting van 20% op de maandelijkse abonnementskost in het geval van een abonnement van € 20/maand, € 29/maand of € 39/maand en 20% korting in het geval van een abonnement van € 15/maand. De korting en eventuele overschakeling zal automatisch toegekend worden of gebeuren, zodra de simkaart van de nieuwe klant geactiveerd wordt. Dit dient ten laatste 30 dagen na aankoop te gebeuren. Indien de nieuwe klant zijn abonnement stopzet, wordt de bestaande klant niet automatisch naar het originele plan terug gemigreerd. Bij een verhoging van de basisprijs van het abonnement verhoogt ook de promoprijs met hetzelfde bedrag.

De bestaande klant verliest zijn maandelijkse korting als hij zijn abonnement stopzet, migreert naar een lager tariefplan, of indien de klant die hij aanbracht zijn abonnement stopzet. Actie voor bestaande klant is niet cumuleerbaar met andere aanbiedingen en promoties, behalve met de BASE+TADAAM-korting.