Starten met de BASE TV-app en -website

Met de BASE TV-app kan je kijken waar en hoe je maar wil. Thuis of onderweg? Op je smartphone of tablet?

Wat heb je nodig?

• Een BASE TV-abonnement met of zonder TV-box.
  • Een internetverbinding via wifi of mobiel in de Europese Unie.
  • De BASE TV-app via Android of iOS of de BASE TV-website.
  • Je login om aan te melden.
  • De meest recente software op je toestel of de juiste browser.

Check je software

BASE TV-app

• Android (smartphone, tablet) (vanaf versie 6.0)
  • Android TV (vanaf versie 10)
  • iPhone & iPad (vanaf versie 12.1)
  • Apple TV (vanaf versie 13)

Sommige tv-toestellen, zoals Samsung of LG smart tv's, gebruiken geen Android of iOS (Apple). Je kan dan de BASE TV-app niet downloaden.

Tip: Weet je niet zeker of je de app kan downloaden op je smart tv? Zoek de app op in de (app) store op je toestel. App niet gevonden? Dan is jouw toestel niet compatibel met de BASE TV-app.

BASE TV-website

• Chrome (Windows en OSX vanaf versie 100)
  • Firefox (Windows en OSX vanaf versie 68)
  • Edge (vanaf Windows 10)
  • Safari (vanaf versie 12.2)

Gebruik je Chrome of Firefox? Dan moet de plugin Widevine CDM ingeschakeld zijn.

Hoe werkt het?

We kunnen je gegevens niet ophalen. Maak zelf je keuze

Kijken

Deze heb je

Opnemen

Deze heb je

Mijn TV

Deze heb je

Instellingen

Deze heb je

Kijken

Deze heb je

Opnemen

Deze heb je

Mijn TV

Deze heb je

Instellingen

Deze heb je

Kijk live

Kies in het menu voor TV-kijken. Klik op je favoriete zender of bekijk per zender welk programma er op dat moment live speelt.

Check de TV-gids

Via de TV-gids krijg je een handig overzicht van wat er op tv is. Kies je programma en kijken maar!

Mis niks met Terugkijk TV

Kijk programma's tot 36 uur terug na uitzending. Let op: niet alle programma's hebben terugkijkrechten.

Meer weten over Terugkijk TV

Je kan programma's tegelijk opnemen tot wel 200 uur. Alle opnames worden bewaard in de cloud gedurende 12 maanden. Handig, want dan kan je met de BASE TV-app je opnames bekijken op welk toestel je maar wil!

Opnames

Een overzicht van al je opnames, je geplande opnames en de beschikbare opnamecapaciteit.

Kijklijst

Verzamel al je favoriete programma’s, films en series op 1 plaats om later makkelijk terug te vinden.

Verder kijken

Onverwacht gestopt met kijken? Dan vind je je film, serie of opname hier terug. Ook de volgende aflevering staat voor je klaar.

Opgelet: je moet minstens een minuut gekeken hebben voor het programma in de lijst verschijnt.

De taal van de app instellen, app ontgrendelen via vingerafdruk of gezichtsherkenning of een leeftijdsgrens instellen. Je regelt het allemaal zelf. Klik op het icoontje linksboven en kies Instellingen.

App-voorkeuren

Een overzicht van al je opnames, je geplande opnames en de beschikbare opnamecapaciteit.

Gezinsinstellingen

Elke film, serie of programma is gekoppeld aan een leeftijdscategorie. Met je pincode (standaard 9876) stel je de leeftijdsgrens in voor alle gebruikers. Opgelet: je pincode geldt alleen voor de app, niet voor de Telenet TV-box.

Mijn BASE TV-box (indien je er één hebt)

Via bewerken kan je je box een naam geven en krijg je een overzicht van de beschikbare functies.

Kijkgegevens beheren

Op basis van je kijkgeschiedenis krijg je reclame op maat en persoonlijke aanbevelingen voor programma’s, films en series.