40 GB

50 GB


Onbeperkt* bellen en sms'en

Geldig naar alle nummers in België en in de EU-zone (behalve vanuit België naar buitenlandse nummers).

Data Jump

Niets gaat verloren! Je neemt je ongebruikte data mee naar volgende maand.

Limiet buiten abonnement

Stel je eigen limiet in en behoud de controle over je budget.

Free Data Day

Geniet van 24u gratis data elke eerste dag van de maand... Tournée générale! 


-20% LEVENSLANG

-20% LEVENSLANG

Je beltegoed opgebruikt? Geen zorgen, je betaalt hetzelfde voordelige tarief (€0,0006/MB) voor extra data. MMS'en zijn niet inbegrepen in je abonnement. Die kosten bedragen naar BASE-nummers en naar andere nummers €0,10/MMS. 

100% controle over je budget met limiet buiten abonnement

  • Dankzij de My BASE-app stel je een limiet in waar en wanneer je wil.
  • Aanpassing gemaakt? Die gaat onmiddellijk in!
  • Zo bepaal je zelf hoeveel je verbruikt boven op je abonnementsprijs.

Geen verspilling met Data Jump

  • Je ongebruikte data neem je gewoonweg mee naar volgende maand.
  • Het gebeurt automatisch en zonder gedoe: je hoeft zelf niets te doen.
  • Data Jump geldt voor al onze abonnementen (BASE 15, 20, 29 & 39).

Het snelste mobiele netwerk

Uit een onderzoek van 2022 door Test Aankoop blijkt dat Telenet-BASE het snelste mobiele netwerk van België heeft. Wat betekent dit voor jou? Supersnel en stabiel surfen zonder traag te laden of haperen. Kortom, zorgeloos genieten waar en wanneer je maar wil!

Onbeperkt bellen en sms'en

Zin om even met je vrienden aan de lijn te hangen? Bij BASE zit je goed! Met alle BASE-abonnementen geniet je van onbeperkt* bellen en sms'en. Da's standaard!

BASE reist met je mee!

Even reizen? In contact blijven met je familie, in het buitenland of in België, hoeft niet duur te zijn. Ontdek snel onze roaming en internationale tarieven en onze voordelige bundels. 

Vergelijk en kies wat het best bij jou past!

Data Jump
Limiet buiten abonnement
Free Data Day
My BASE-app
Data Jump
Limiet buiten abonnement
Free Data Day
My BASE-app

6 GB

8 GB

+ onbeperkt* bellen en sms'en


-20% LEVENSLANG

-20% LEVENSLANG

MEEST GEKOZEN

MEEST GEKOZEN

15 GB

25 GB

+ onbeperkt* bellen en sms'en


-20% LEVENSLANG

-20% LEVENSLANG

40 GB

50 GB

+ onbeperkt* bellen en sms'en


-20% LEVENSLANG

-20% LEVENSLANG

100 GB

120 GB

+ onbeperkt* bellen en sms'en


-20% LEVENSLANG

-20% LEVENSLANG

Ben je al BASE-klant? 

Heb je al een BASE-abonnement? Jij kan ook genieten van de levenslange korting. Ontdek hoe

Je mobiel abonnement bestellen of aanpassen? Dat kan voortaan ook in de My BASE app!

Download ‘m nu en geniet van alle controle die je nodig hebt.

Ontdek de My BASE-app

Met de My BASE-app heb je de volledige controle over jouw mobiel abonnement waar je ook bent. Check je verbruik op elk moment, bekijk en betaal je aanrekeningen in enkele seconden of pas je opties en instellingen in een oogwenk aan … Het is snel, handig en 100% mobiel!

Hulp nodig? Contacteer ons!

Chat met BASE

Stuur een chatbericht met je vraag van maandag t.e.m. vrijdag 8u-22u en op zaterdag 9u30-18u. We antwoorden zo snel mogelijk!

Bel ons op 0800 66 021

Maandag - vrijdag: 8u tot 20u
Zaterdag -  zondag: 9u tot 20u
Feestdagen: gesloten

Bijzondere voorwaarden voor abonnementen

* Aanbod voorbehouden voor een normaal gebruik zoals hier gedefinieerd.

De BASE tarieven zijn inclusief btw. Ze zijn onderhevig aan de algemene voorwaarden en de bijzondere voorwaarden van Telenet Group NV. Ze zijn voorbehouden voor persoonlijk en privégebruik. Na de eerste minuut betaal je per seconde. Eventuele inbegrepen minuten van BASE naar BASE zijn enkel geldig voor gebruik binnen België. Andere eventuele inbegrepen minuten en sms’en zijn van toepassing voor gebruik binnen België (naar Belgische nummers) en de EU-zone (naar nummers binnen de EU-zone). Eventuele inbegrepen mobiele data zijn van toepassing voor gebruik in België en de EU-zone, tenzij in het kader van een onbeperkt aanbod mobiele data (in welk geval verbruik in de EU-zone dat een bepaald volume overschrijdt bijkomend kan worden aangerekend). De internationale tarieven, kan je hier raadplegen. Bellen en sms’en naar speciale nummers, alsook het gebruik van diensten van derde partijen, is niet inbegrepen; het verbruik wordt steeds aangerekend bovenop je eventuele tegoed en/of bundels. Om de tarieven van oproepen naar speciale nummers (070, 0900, 1207...), te weten te komen, contacteer je ons via support of bel je naar 1999 via BASE (gratis in België) of naar +32 (0)486 19 1999 via om het even welk ander netwerk (betalend). De mobiele telefonie abonnementen voor particulieren zijn van onbepaalde duur. Je kan je contract op elk moment stopzetten. 
 
Data Jump: Het niet opgebruikte tegoed van je abonnement wordt overgedragen naar de volgende maand. De volgende maand gebruik je eerst het niet opgebruikte tegoed van de vorige maand op. Je kan niet opgebruikt tegoed slechts één maand overdragen. Bij wijziging van tariefplan wordt het overgedragen tegoed niet mee in rekening genomen voor pro rata aanrekening/terugbetaling. Het overgedragen tegoed vervalt bij overdracht van de overeenkomst door de klant. Onbeperkt bellen naar BASE: onbeperkte minuten naar het BASE-klanten. Aanbod voorbehouden voor een normaal persoonlijk gebruik zoals hier gedefinieerd.

Abonnement promotie voorwaarden

Tijdelijke promotie op BASE-abonnementen van € 15/maand, € 20/maand, € 29/maand en € 39/maand. Aanbod geldig van 11/04/2024 tot en met 03/06/2024. Op voorwaarde van activatie van bovenstaande BASE-abonnementen op de BASE-website, geniet de klant gedurende de looptijd van het contract van 20% korting op de maandelijkse abonnementsprijs.

Aanbod voorbehouden voor nieuwe BASE-klanten 
De promotie wordt automatisch toegepast voor nieuwe klanten tijdens de bevestiging van hun bestelling. 

Aanbod voorbehouden voor particulieren die nog geen BASE-abonnement hebben. Klanten met een BASE-herlaadkaart die willen overschakelen naar een BASE-abonnement of die van een andere operator komen, mogen in de 3 maanden vóór intekening geen BASE-abonnement gehad hebben voor hetzelfde mobiele nummer. Aanbod ook geldig voor bestaande particuliere BASE-klanten op de abonnementen BASE 15, BASE 20, BASE 29, BASE 39, enkel en alleen indien zij een nieuwe lijn nemen en al minstens 3 maand klant zijn. Actie niet cumuleerbaar met andere aanbiedingen en promoties, behalve met het BASE+TADAAM-voordeel.

Aanbod voorbehouden voor bestaande BASE-klanten
Bestaande BASE-klanten hebben ook recht op deze promotie, enkel en alleen indien zij langer dan 3 maand BASE-klant zijn en zij een nieuwe BASE-klant op een BASE-abonnement van € 15/maand, € 20/maand, € 29/maand of € 39/maand kunnen aanbrengen. De promotie is geldig op de huidige tariefplannen zoals BASE 15, BASE 20, BASE 29 en BASE 39. Bestaande klanten met een ander ouder tariefplan, kunnen ook van deze korting genieten, op voorwaarde dat zij overstappen naar één van de huidige tariefplannen. Als er aan de voorwaarden voldaan wordt, krijgt de bestaande BASE-klant gedurende de hele duur van het contract een korting van 20% op de maandelijkse abonnementskost in het geval van een abonnement van € 15maand of € 20/maand of € 29/maand of € 39/maand. De korting en eventuele overschakeling zal automatisch toegekend worden of gebeuren, zodra de simkaart van de nieuwe klant geactiveerd wordt. Dit dient ten laatste 30 dagen na aankoop te gebeuren. Indien de nieuwe klant zijn abonnement stopzet, wordt de bestaande klant niet automatisch naar het originele plan terug gemigreerd. Bij een verhoging van de basisprijs van het abonnement verhoogt ook de promoprijs met hetzelfde bedrag.

De bestaande klant verliest zijn maandelijkse korting als hij zijn abonnement stopzet, migreert naar een lager tariefplan, of indien de klant die hij aanbracht zijn abonnement stopzet. Actie voor bestaande klant is niet cumuleerbaar met andere aanbiedingen en promoties behalve met de BASE+TADAAM-korting.