Je nieuwe BASE-login. Wat is er veranderd?

Je hebt misschien al gemerkt dat ons loginsysteem en ook de My BASE-app en My BASE een kleine metamorfose hebben ondergaan. Vind je jouw weg niet meer in de nieuwe omgeving? Geen paniek! We tonen je wat er veranderde!

Beheer je profiel

Vanaf nu heb je meer mogelijkheden met je profiel. Je kan jouw persoonlijke gegevens beheren en aanpassen. Pas je wachtwoord of e-mailadres aan of voeg een leuke profielfoto of bijnaam toe.

Vergeet niet je mobiel nummer aan je profiel te koppelen. Dan zie jij jouw producten en persoonlijk verbruik. Een extra voordeel: je kan kiezen hoe je inlogt! Met je e-mailadres of je mobiel nummer.

We hebben ook de gebruiksrollen voor je account aangepast. Ontdek wat deze rollen zijn en hoe je ze zelf kan beheren.

Belangrijk: ben jij de contracthouder van het abonnement? Dan kan je jouw persoonlijke gegevens niet zomaar aanpassen. Neem dan contact op met ons. Andere gebruikers en beheerders kunnen hun gegevens wel aanpassen.

Je wachtwoord aanpassen of vergeten?

Ook dat hebben we veranderd. Vroeger kreeg je via sms een tijdelijk wachtwoord van ons. Nu ontvang je een sms met beveiligingscode op het mobiel nummer dat je hebt opgegeven bij het aanmaken van de login. Nadat je de code hebt ingevoerd, kan je een nieuw wachtwoord kiezen. Lees meer over hoe je jouw wachtwoord kan aanpassen