Overal veilig aanmelden met 1 wachtwoord, dankzij itsme

We kunnen de digitale wereld niet meer van ons wegdenken: voor alles gebruiken we onze smartphone. Maar wat was het wachtwoord ook alweer om je aan te melden op die ene leuke app? Met itsme hoef je je die vraag niet meer te stellen.

Itsme: eenvoudig en veilig

Itsme is een makkelijke en veilige app om op verschillende websites aan te melden met 1 code. Ze werd ontwikkeld door Belgian Mobile ID.

• Je hebt geen elektronische kaartlezer meer nodig.
  • Je weet altijd welke (persoonlijke) informatie je deelt.
  • Officiële documenten kan je met de app aanvragen en ondertekenen.
  • Ook je identiteit kan je makkelijk online bewijzen/bevestigen.

Wil je meer weten? Neem een kijkje op de website.