Alles over je BASE-modem

Bij BASE kozen we voor de CH7465LG-BA modem als basistoestel. Daar hoort een woordje uitleg bij.

Wat betekenen de ledjes van je modem?

Eerst even dit: de ledjes van de modem gaan automatisch uit. Zo bespaar je energie. Wil je de status van je ledjes bekijken? Druk dan kort op je WPS-knop. Opgelet: de WPS-functie zelf is niet beschikbaar.

• Wifi: de wifi-led geeft de status van je wifi weer.
  • Internet: de internet-led geeft de verbinding tussen je modem en het internet weer.
  • Power: de witte led toont je powermode. Bij opstart gaat de led eerst van groen naar rood, om dan wit te blijven.

Welke poorten heeft je modem?

• INT 1-4: 4 ethernetpoorten voor verbinding via UTP-kabel.
  • Reset: resetknop van je modem. De modem terug naar fabrieksinstellingen? Druk de knop 15 seconden in met een fijn voorwerp.
  • Kabelconnector: aansluiting voor de coaxkabel met de wandcontactdoos of NIU.
  • Voedingsconnector: aansluiting voor de stroomkabel.
  • Voedingsschakelaartje: schakel de netspanning in of uit.

Technisch

• Eurodocsis 3.0 modem
  • 4 ethernet-aansluitingen (Gigabit)
  • 2 RJ11-telefoonaansluitingen
  • Ondersteuning van 2,4 en 5GHz frequentiebanden
  • Ondersteuning van IPv4 en IPv6
  • 802.11ac wifi-standaard (Wifi 5)
  • Downloadsnelheid tot 200 Mbps
  • Standaardverbruik: 9,5 W