Wat is onbeperkt surfen?

Met BASE unlimited Internet kan je naar hartenlust onbeperkt surfen op het BASE-netwerk. Om iedereen een kwalitatieve ervaring te bieden, hanteren we enkele gebruiksregels. Word je gezien als een intensieve gebruiker, dan surf je tijdelijk tot aan het einde van de facturatieperiode aan een verlaagde snelheid. Je onbeperkte volume blijf je behouden.

• Je bent een intensieve gebruiker zodra je meer dan 3 TB vast internet hebt verbruikt tijdens de piekuren.
  • Tijdens deze piekuren wordt de snelheid beperkt tot 20 Mbps downstream en 2 Mbps upstream.
  • Je zal alleen tijdens de piekuren aan verlaagde snelheden surfen. Tijdens de daluren blijf je surfen aan 200 Mbps.
  • Je vast internetverbruik heeft geen invloed op je mobiele verbruik en snelheden.

Belangrijk: je krijgt een melding via sms of e-mail als je bijna intensieve gebruiker wordt. Je kan deze herinneringen zelf instellen en aanpassen in My BASE en de My BASE-app.