Ik ga verhuizen

Wat leuk dat je gaat verhuizen! Omdat er bij zo'n verhuis veel komt kijken, maken we het je bij BASE gemakkelijk. Je kan alvast het volgende overlopen. Dan ben je gerust voor een vlekkeloze verhuis!

We zetten even op een rijtje wat je allemaal moet weten als je gaat verhuizen naar een nieuw adres.

Ben je even het noorden kwijt? Check dan dit handige stappenplan!

Dat kan jij zelf doen of een technicus. Wanneer je gaat verhuizen, controleren we of jouw adres aansluitbaar is op het BASE-netwerk. Is er nog een interventie nodig van een technicus, dan sturen we iemand langs. Zo niet, dan kan jij zelf aan de slag!

Lees meer over de installatietypes.

Bij je verhuis neem je extra toestellen die je via BASE aankocht of huurt  altijd mee. Of je de modem meeneemt, hangt af van het installatietype.

Meenemen
  • BASE TV-box
  • Deco wifi-boosters
Achterlaten
  • De netwerkverdeler
Wat met mijn modem?

Koos je ervoor om je vast internet...

zelf te installeren?

Neem dan je huidige BASE-modem mee en installeer die op je nieuwe adres.

door een technicus te laten installeren?

Onze technicus sluit de modem aan. Dat kan de oude modem of een nieuwe zijn. Check daarvoor even je aankoopbevestiging. Installeert de technicus een nieuwe modem, stuur de oude dan terug naar ons op.

Verhuizen kan extra kosten met zich meenemen. Hoeveel je precies betaalt, hangt af van...

• het installatietype dat je kiest.
  • of je al dan niet een kabelaansluiting nodig hebt.
  • eventuele technische interventies die nodig zijn.

Lees meer over de kosten.

Laat je ons je nieuwe adres weten? Doe dat

• online via het webformulier
  • telefonisch op  1999 of naar +32 486 19 19 99 met een niet-BASE-nummer.
Belangrijk

Wil je een afspraak met een technicus? Vraag het ons...

• 6 weken op voorhand om je aftakkabel aan te sluiten.
  • 3 weken op voorhand om je basisopstelling te plaatsen