Wat is Terugkijk TV en hoe werkt het?

Programma gemist of vergeten op te nemen? Dat kan gebeuren! Je kan met BASE TV gemiste programma's tot 36 uur terugkijken.

Terugkijken is heel eenvoudig!

• Open de app op je toestel  (smart-tv, smartphone, enz.) of druk op de huisjestoets van je afstandsbediening als je kijkt met de BASE TV-box.
  • Ga naar TV-gids en kies een programma uit het verleden.
  • Kies een programma met het Terugkijk TV-icoon . Druk op OK en daarna Nu kijken.
Goed om te weten
  • Het is mogelijk dat een zender geen terugkijkrechten heeft voor bepaalde uitzendingen.
  • Je kan de reclameblokken tijdens programma's op VTM en Play niet meer verderspoelen.

Help, Terugkijk TV werkt niet!

Mogelijk is je BASE TV-box of toestel niet goed verbonden met het netwerk. Kijk je internetverbinding na.