Hoeveel data heb ik nodig?

Hoeveel data heb je nodig? Het hangt af van je smartphone en internetgebruik.

Wat 'kost' je mobiel internetgebruik, zonder WiFi?
  • E-mails versturen en tot maximum 100 webpagina's per dag downloaden: < 200MB
  • E-mails versturen, apps downloaden en foto's bekijken: 200MB – 1GB
  • Video's streamen (1GB = 10 minuten/dag); muziek streamen (1GB = 30 minuten/dag); foto’s down- of uploaden (1GB = 10 minuten/dag): < 2GB
  • Tethering (gebruik van een smartphone als mobiele hotspot) met een tablet, langere video/music streaming of up- en downloaden van foto's: > 2 GB
    Je verbruik controleren? Dat doe je in My BASE of in de My BASE-app.
In de My BASE-app
In My BASE