Hoe geniet je van deze promo als bestaande klant?

Nodig iemand uit om BASE te worden!

Overtuig tussen 11/04/2024 en 02/06/2024 een vriend of kennis om minstens PRO 11 te worden.

Laat hen naar jou verwijzen.

Een kennis wordt klant via BASE.be. Op het eind vult hij/zij jouw BASE-nummer in op het aanvraagformulier:

Activeren en klaar!

Zodra de je vriend/familielid het nieuwe nummer activeert, genieten jullie beiden van de levenslange promo. De korting geldt zolang je vriend/familielid een PRO 11 heeft.

Heb je een ander abonnement?

Dan zetten we je automatisch over naar het abonnement zo dicht mogelijk boven je huidige abonnement. Daarop krijg je dan de geldige levenslange korting!

Snelste netwerk
Limiet buiten abonnement
Free Data Day
My BASE-app
Snelste netwerk
Limiet buiten abonnement
Free Data Day
My BASE-app

Pro 11

3 GB 6 GB
+ onbeperkt bellen en sms'en

-20% LEVENSLANG

-20% LEVENSLANG

MEEST GEKOZEN

MEEST GEKOZEN

Pro 20

20 GB 30 GB
+ onbeperkt bellen en sms'en

-20% LEVENSLANG

-20% LEVENSLANG

Pro 29

70 GB
+ onbeperkt bellen en sms'en

-20% LEVENSLANG

-20% LEVENSLANG

Pro 35

200 GB
+ onbeperkt bellen en sms'en

-20% LEVENSLANG

-20% LEVENSLANG

Ben je al BASE-klant?

Heb je al een BASE-abonnement? Jij kan ook genieten van de levenslange korting.  Ontdek hoe!

Je mobiel abonnement bestellen of aanpassen? Dat kan voortaan ook in de app!

Download ‘m nu en geniet van alle controle die je nodig hebt.

Een vraag? Vind snel het antwoord!

In onze veelgestelde vragen vind je alvast het antwoord op méér dan 100 vragen, gerangschikt per onderwerp. 

Contact BASE

We proberen binnen 24 uur te antwoorden. Wil je sneller een antwoord hebben? Neem een kijkje naar onze veelgestelde vragen of ga naar je klantenzone.

Stel je vraag rechtstreeks via WhatsApp. We antwoorden zo snel mogelijk.

Maandag - vrijdag: 8u - 20u
Zaterdag: 9u30 - 18u

Bel ons gerust. We helpen je graag verder!

Bel je via een niet-BASE-nummer? Bel naar 0800 66 311.
Bel je via een BASE-nummer? Bel dan naar 1999.
Ben je in het buitenland? Bel dan naar het nummer +32 486 19 19 99.

Maandag - vrijdag: 8u - 20u
Zaterdag: 9u30 - 18u

Spreek je liever met een medewerker in een winkel? Er is altijd een BASE Shop in je buurt. Vind de dichtstbijzijnde BASE Shop en kom even langs!

* Aanbod voorbehouden voor een normaal gebruik zoals hier gedefinieerd. 
 
De BASE tarieven zijn exclusief btw. Ze zijn onderhevig aan de algemene voorwaarden en de bijzondere voorwaarden van Telenet Group NV. Ze zijn voorbehouden voor persoonlijk en privégebruik. Na de eerste minuut betaal je per seconde. Eventuele inbegrepen minuten van BASE naar BASE zijn enkel geldig voor gebruik binnen België. Andere eventuele inbegrepen minuten en sms’en zijn van toepassing voor gebruik binnen België (naar Belgische nummers) en de EU-zone (naar nummers binnen de EU-zone). Eventuele inbegrepen mobiele data zijn van toepassing voor gebruik in België en de EU-zone, tenzij in het kader van een onbeperkt aanbod mobiele data (in welk geval verbruik in de EU-zone dat een bepaald volume overschrijdt bijkomend kan worden aangerekend). De internationale tarieven, kan je hier raadplegen. Bellen en sms’en naar speciale nummers, alsook het gebruik van diensten van derde partijen, is niet inbegrepen; het verbruik wordt steeds aangerekend bovenop je eventuele tegoed en/of bundels. Om de tarieven van oproepen naar speciale nummers (070, 0900, 1207...), te weten te komen, contacteer je ons via de klantenzone of bel je naar 1999 via BASE (gratis in België) of naar +32 (0)486 19 1999 via om het even welk ander netwerk (betalend). De mobiele telefonie abonnementen voor particulieren zijn van onbepaalde duur. Je kan je contract op elk moment stopzetten.

Abonnement promotie voorwaarden 

Tijdelijke promotie op BASE-abonnementen van BASE Pro 11, BASE Pro 20, BASE Pro 29 en BASE Pro 35. Aanbod geldig van 11/04/2024 tot en met 02/06/2024. Op voorwaarde van activatie van bovenstaande BASE-abonnementen geniet de klant gedurende de looptijd van het contract van 20% korting op de maandelijkse abonnementsprijs.

Aanbod voorbehouden voor nieuwe BASE Pro-klanten

De promotie wordt automatisch toegepast op nieuwe klanten tijdens de bevestiging van hun bestelling.

Aanbod geldig voor professionelen (zelfstandigen en kleine bedrijven) van 11/04/2024 tot en met 02/06/2024 die nog geen BASE-abonnement hebben. Op voorwaarde van activatie van één van bovenstaande BASE Pro-abonnementen, krijgt de klant na activatie 20% korting op de maandelijkse abonnementskost, en dit levenslang.

Bij een verhoging van de basisprijs van het abonnement verhoogt ook de promoprijs met hetzelfde bedrag.

Aanbod voorbehouden voor nieuwe BASE Pro-klanten (die ook in de 3 maanden vóór intekening op het aanbod geen klant met een BASE-abonnement waren). Klanten met een BASE-herlaadkaart die willen overschakelen op een BASE-abonnement mogen in de 3 maanden vóór intekening geen BASE-abonnement gehad hebben voor hetzelfde mobiele nummer.

Deze promotie is niet verenigbaar met andere promoties, behalve met de BASE+TADAAM-korting. 

Aanbod voorbehouden voor bestaande BASE Pro-klanten 

Bestaande BASE Pro-klanten hebben ook recht op deze promotie, enkel en alleen indien zij langer dan 3 maand BASE Pro-klant zijn en zij een nieuwe BASE Pro-klant op één van volgende BASE Pro-abonnementen kan aanbrengen: Pro 11, Pro 20, Pro 29 of Pro 35. De promotie is geldig op de huidige tariefplannen zoals Pro 11, Pro 20, Pro 29 en Pro 35. Bestaande klanten met een ander ouder tariefplan, kunnen ook van deze korting genieten, op voorwaarde dat zij overstappen naar één van de huidige tariefplannen. Als er aan de voorwaarden voldaan wordt, krijgt de bestaande BASE-klant gedurende de hele duur van het contract een korting van 20% op de maandelijkse abonnementskost in het geval van een abonnement van € 11/maand, € 20/maand, € 29/maand of € 35/maand. De korting en eventuele overschakeling zal automatisch toegekend worden of gebeuren, zodra de simkaart van de nieuwe klant geactiveerd wordt. Dit dient ten laatste 30 dagen na aankoop te gebeuren. Indien de nieuwe klant zijn abonnement stopzet, wordt de bestaande klant niet automatisch naar het originele plan terug gemigreerd. Bij een verhoging van de basisprijs van het abonnement verhoogt ook de promoprijs met hetzelfde bedrag.

De bestaande klant verliest zijn maandelijkse korting als hij zijn abonnement stopzet, migreert naar een lager tariefplan, of indien de klant die hij aanbracht zijn abonnement stopzet. Actie voor bestaande klant is niet cumuleerbaar met andere aanbiedingen en promoties, behalve met de BASE+TADAAM-korting.

Tijdelijke promotie op het BASE Pro Europe en BASE Pro World abonnement 

Op voorwaarde dat de klant in de periode van 11/04/2024 tot en met 02/06/2024. Het BASE Pro Europe of BASE Pro World abonnement afsluit op www.BASE.be en het abonnement vervolgens in dezelfde periode activeert, geniet de klant gedurende de eerste 3 maanden na activatie van 50% korting op de maandelijkse abonnementsprijs.

Aanbod voorbehouden voor professionelen (zelfstandigen en kleine bedrijven) die nog geen BASE-abonnement hebben. Klanten met een BASE-herlaadkaart die willen overschakelen op een BASE-abonnement mogen in de 3 maanden vóór intekening geen BASE-abonnement gehad hebben voor hetzelfde mobiele nummer. Actie niet cumuleerbaar met andere aanbiedingen en promoties.