De essentie van jouw tv-ervaring

Geniet van de meest bekeken zenders, zonder overbodige kanalen waar toch niemand naar kijkt. Waar en wanneer je wilt via de BASE TV-box en -app.

Haal het beste uit je tv-ervaring thuis en onderweg

Met de BASE TV-app neem je de strafste films en series overal mee. Plof je ’s avonds liever in de zetel voor tv? Kijk dan via de BASE TV-box. Voor een geweldige kijkervaring, kies je sowieso best voor een stabiele en snelle internetverbinding zoals BASE unlimited Internet. 

BASE TV-app

 • De 28 populairste Nederlands- of Franstalige zenders, geselecteerd voor jou
 • Kijk tot 36 uur terug
 • Neem je lievelingsprogramma's op
 • Pauzeer, spoel terug of vooruit

Meer weten over de BASE TV-app? Ontdek er alles over!


 

 • De 28 populairste Nederlands- of Franstalige zenders, geselecteerd voor jou
 • Kijk tot 36 uur terug
 • Neem je lievelingsprogramma's op
 • Pauzeer, spoel terug of vooruit

Meer weten over de BASE TV-app? Ontdek er alles over!


€7,44 in combinatie met BASE Mobile en/of Internet

MEEST GEKOZEN

MEEST GEKOZEN

BASE TV-app + TV-box

 • De 28 populairste Nederlands- of Franstalige zenders, geselecteerd voor jou
 • Je favoriete streaming-apps: Netflix, Streamz, VTMGo, Disney+ en meer
 • Kijk tot 36 uur terug
 • Neem je lievelingsprogramma's op
 • Pauzeer, spoel terug of vooruit

Wil je een TV-box? Dan moet je BASE Internet erbij nemen (bij voorkeur unlimited Internet) voor de beste ervaring. 


€11,16 in combinatie met BASE Mobile en/of Internet

Ontdek het complete tv-aanbod per regio

Haal het beste uit je kijkervaring en geniet van de 28 meest populaire Nederlandstalige zenders. Kijk je ook graag naar de 28 meest populaire Franstalige zenders? Jij beslist zelf wat je nodig hebt. Zo makkelijk is het. Bovendien zitten de belangrijkste radiozenders er ook bij.

Mobile + Internet + TV

Combineer zoals jij het wilt

combo

Bij BASE ben jij de plantrekker. Jij kiest dan ook wat je écht nodig hebt. Mobiel? Internet? Tv? Een combo van 2 of 3 producten samen? Jij beslist. En als je combineert, krijg je een levenslange korting van 10% op tv en/of internet, bovenop de voordelen voor mobiel. En dit zolang je de combinatie behoudt.

combo

Installatie van de BASE TV-box

Volg de instructies die je samen met je BASE TV-box hebt ontvangen. In een paar stappen staan je favoriete zenders op het scherm. 

Installatie van de BASE TV-box

Volg de instructies die je samen met je BASE TV-box hebt ontvangen. In een paar stappen staan je favoriete zenders op het scherm. 

De voorwaarden en andere belangrijke info van toepassing op de diensten staan vermeld in de algemene en bijzondere voorwaarden en in de infofiches.

Het is belangrijk dat je ze zeer aandachtig leest, want ze bevatten belangrijke informatie over en beperkingen op het gebruik van de diensten (bijv. over wat onbeperkt bellen, sms’en en surfen inhoudt, dat de werkelijke internetsnelheden kunnen afwijken van de theoretische snelheden, dat er beperkingen zijn inzake het overdragen van tegoed naar de volgende maand, inzake het aantal schermen waarop je tegelijk TV kan kijken, enzovoort).

Algemene voorwaarden
Bijzondere voorwaarden
Infofiches

Prijzen en promoties

Alle prijzen zijn weergegeven in euro (exclusief BTW) 

Tijdelijke promotie op BASE-abonnementen van BASE Pro 11, BASE Pro 20, BASE Pro 29 en BASE Pro 35. Aanbod geldig van 03/06/2024 tot en met 22/07/2024. Op voorwaarde van activatie van bovenstaande BASE-abonnementen geniet de klant gedurende de looptijd van het contract van 25% korting op de maandelijkse abonnementsprijs.

Aanbod voorbehouden voor nieuwe BASE Pro-klanten
De promotie wordt automatisch toegepast op nieuwe klanten tijdens de bevestiging van hun bestelling.

Aanbod geldig voor professionelen (zelfstandigen en kleine bedrijven) van 03/06/2024 tot en met 22/07/2024 die nog geen BASE-abonnement hebben. Op voorwaarde van activatie van één van bovenstaande BASE Pro-abonnementen, krijgt de klant na activatie 25% korting op de maandelijkse abonnementskost, en dit levenslang.

Bij een verhoging van de basisprijs van het abonnement verhoogt ook de promoprijs met hetzelfde bedrag.

Aanbod voorbehouden voor nieuwe BASE Pro-klanten (die ook in de 3 maanden vóór intekening op het aanbod geen klant met een BASE-abonnement waren). Klanten met een BASE-herlaadkaart die willen overschakelen op een BASE-abonnement mogen in de 3 maanden vóór intekening geen BASE-abonnement gehad hebben voor hetzelfde mobiele nummer.

Deze promotie is niet verenigbaar met andere promoties, behalve met het combinatievoordeel op internet en TV.

Aanbod voorbehouden voor bestaande BASE Pro-klanten
Bestaande BASE Pro-klanten hebben ook recht op deze promotie, enkel en alleen indien zij langer dan 3 maand BASE Pro-klant zijn en zij een nieuwe BASE Pro-klant op één van volgende BASE Pro-abonnementen kan aanbrengen: Pro 11, Pro 20, Pro 29 of Pro 35. De promotie is geldig op de huidige tariefplannen zoals Pro 11, Pro 20, Pro 29 en Pro 35. Bestaande klanten met een ander ouder tariefplan, kunnen ook van deze korting genieten, op voorwaarde dat zij overstappen naar één van de huidige tariefplannen. Als er aan de voorwaarden voldaan wordt, krijgt de bestaande BASE-klant gedurende de hele duur van het contract een korting van 25% op de maandelijkse abonnementskost in het geval van een abonnement van € 11/maand, € 20/maand, € 29/maand of € 35/maand. De korting en eventuele overschakeling zal automatisch toegekend worden of gebeuren, zodra de simkaart van de nieuwe klant geactiveerd wordt. Dit dient ten laatste 30 dagen na aankoop te gebeuren. Indien de nieuwe klant zijn abonnement stopzet, wordt de bestaande klant niet automatisch naar het originele plan terug gemigreerd. Bij een verhoging van de basisprijs van het abonnement verhoogt ook de promoprijs met hetzelfde bedrag.

De bestaande klant verliest zijn maandelijkse korting als hij zijn abonnement stopzet, migreert naar een lager tariefplan, of indien de klant die hij aanbracht zijn abonnement stopzet. Actie voor bestaande klant is niet cumuleerbaar met andere aanbiedingen en promoties, behalve met het combinatievoordeel op internet en TV..

Tijdelijke promotie op het BASE Pro Europe en BASE Pro World abonnement
Op voorwaarde dat de klant in de periode van 03/06/2024 tot en met 22/07/2024. Het BASE Pro Europe of BASE Pro World abonnement afsluit op www.BASE.be en  het abonnement vervolgens in dezelfde periode activeert, geniet de klant gedurende  de eerste 3 maanden na activatie van 50% korting op de maandelijkse  abonnementsprijs.

Aanbod voorbehouden voor professionelen (zelfstandigen en kleine bedrijven) die  nog geen BASE-abonnement hebben. Klanten met een BASE-herlaadkaart die  willen overschakelen op een BASE-abonnement mogen in de 3 maanden vóór  intekening geen BASE-abonnement gehad hebben voor hetzelfde mobiele nummer.

Actie niet cumuleerbaar met andere aanbiedingen en promoties, behalve met het combinatievoordeel op internet en TV. 

Indien de klant twee of meer diensten combineert, krijgt hij 10% korting op de maandelijkse abonnementsprijs van BASE Internet en/of BASE TV gedurende de looptijd van het contract. De mobiele abonnementen die recht geven op het combinatievoordeel zijn de BASE-abonnementen BASE Pro van € 11/maand, BASE Pro van € 20/maand, BASE Pro van € 29/maand, BASE Pro van € 35/maand. BASE Pro Europe van € 45/maand of BASE Pro World van € 60€/maand. De klant verliest zijn combinatievoordeel als hij zijn combinatie stopzet.