Beslis écht over jouw internet

Kies het internetabonnement dat je exact nodig hebt. Limited of unlimited Internet. 

Hoe je internetabonnement kiezen?

Gebruik je internet alleen om te surfen een mailen? Kies dan voor BASE limited Internet. Stream je wel al eens? Woon je met meerdere onder één dak? Of werk je vaak van thuis uit? Ga dan voor BASE unlimited Internet. 

Limited Internet

  • 300 GB per maand 
  • Downloadsnelheid tot 50 Mbps 
  • Uploadsnelheid tot 5 Mbps 
  • 25 GB extra voor €4,13 (optioneel) 
  • Gratis installatie (t.w.v. €59,00)

€20,08 in combinatie met Mobiel en/of TV

Meest gekozen

Meest gekozen

Unlimited Internet

  • Onbeperkt Volume
  • Downloadsnelheid tot 200 Mbps 
  • Uploadsnelheid tot 20 Mbps 
  • Gratis installatie (t.w.v. €59,00)

Aanbevolen bij BASE TV


€29,75 in combinatie met Mobiel en/of TV

Mobile + Internet + TV

Combineer zoals jij het wilt

combo

Bij BASE ben jij de plantrekker. Jij kiest dan ook wat je écht nodig hebt. Mobiel? Internet? Tv? Een combo van 2 of 3 producten samen? Jij beslist. En als je combineert, krijg je een levenslange korting van 10% op tv en/of internet, bovenop de voordelen voor mobiel. En dit zolang je de combinatie behoudt.

combo

Verander makkelijk van internet provider.

Het veranderen van internet operator is nu makkelijker dan ooit door Easy Switch. U hoeft zich geen zorgen te maken over moeilijke procedures en papierwerk, BASE neemt alles voor zijn rekening zodat u kan ontspannen.

Verander makkelijk van internet provider.

Veranderen van internetprovider is met Easy Switch makkelijker dan ooit. Jij ontspant terwijl BASE ’t regelt.

Installatie

Makkelijk. Da’s de installatie van BASE Internet. Afhankelijk van waar je woont, installeer je het zelf of komt een technicus dat doen. 

t.w.v. €48,76

Nu gratis

Installatie

Makkelijk. Da’s de installatie van BASE Internet. Afhankelijk van waar je woont, installeer je het zelf of komt een technicus dat doen. 

t.w.v. €48,76

Nu gratis

Versterk je wifi!

Geraakt het wifi-signaal niet tot in alle hoeken van je woning? BASE werkt samen met TP-link om je wifi thuis een boost te geven. 

Versterk je wifi!

Geraakt het wifi-signaal niet tot in alle hoeken van je woning? BASE werkt samen met TP-link om je wifi thuis een boost te geven. 

Meer internetvolume nodig?

Lijkt limited Internet voor jou te weinig en is unlimited Internet helemaal niet nodig? Je verhoogt je internetvolume al met 25 GB voor eenmalig €4,13 (met 5 GB stream je 3 uur lang aan standaardkwaliteit op bijvoorbeeld Netflix of Youtube). Jouw extra volume blijft 12 maanden geldig en activeer je wanneer jij ’t beslist! 

Meer internetvolume nodig?

Lijkt limited Internet voor jou te weinig en is unlimited Internet helemaal niet nodig? Je verhoogt je internetvolume al met 25 GB voor eenmalig €4,13 (met 5 GB stream je 3 uur lang aan standaardkwaliteit op bijvoorbeeld Netflix of Youtube). Jouw extra volume blijft 12 maanden geldig en activeer je wanneer jij ’t beslist! 

De voorwaarden en andere belangrijke info van toepassing op de diensten staan vermeld in de algemene en bijzondere voorwaarden en in de infofiches.

Het is belangrijk dat je ze zeer aandachtig leest, want ze bevatten belangrijke informatie over en beperkingen op het gebruik van de diensten (bijv. over wat onbeperkt bellen, sms’en en surfen inhoudt, dat de werkelijke internetsnelheden kunnen afwijken van de theoretische snelheden, dat er beperkingen zijn inzake het overdragen van tegoed naar de volgende maand, inzake het aantal schermen waarop je tegelijk TV kan kijken, enzovoort).

Algemene voorwaarden
Bijzondere voorwaarden
Infofiches

Prijzen en promoties

Alle prijzen zijn weergegeven in euro (exclusief BTW) 

Tijdelijke promotie op BASE-abonnementen van BASE Pro 11, BASE Pro 20, BASE Pro 29 en BASE Pro 35. Aanbod geldig van 03/06/2024 tot en met 22/07/2024. Op voorwaarde van activatie van bovenstaande BASE-abonnementen geniet de klant gedurende de looptijd van het contract van 25% korting op de maandelijkse abonnementsprijs.

Aanbod voorbehouden voor nieuwe BASE Pro-klanten
De promotie wordt automatisch toegepast op nieuwe klanten tijdens de bevestiging van hun bestelling.

Aanbod geldig voor professionelen (zelfstandigen en kleine bedrijven) van 03/06/2024 tot en met 22/07/2024 die nog geen BASE-abonnement hebben. Op voorwaarde van activatie van één van bovenstaande BASE Pro-abonnementen, krijgt de klant na activatie 25% korting op de maandelijkse abonnementskost, en dit levenslang.

Bij een verhoging van de basisprijs van het abonnement verhoogt ook de promoprijs met hetzelfde bedrag.

Aanbod voorbehouden voor nieuwe BASE Pro-klanten (die ook in de 3 maanden vóór intekening op het aanbod geen klant met een BASE-abonnement waren). Klanten met een BASE-herlaadkaart die willen overschakelen op een BASE-abonnement mogen in de 3 maanden vóór intekening geen BASE-abonnement gehad hebben voor hetzelfde mobiele nummer.

Deze promotie is niet verenigbaar met andere promoties, behalve met het combinatievoordeel op internet en TV.

Aanbod voorbehouden voor bestaande BASE Pro-klanten
Bestaande BASE Pro-klanten hebben ook recht op deze promotie, enkel en alleen indien zij langer dan 3 maand BASE Pro-klant zijn en zij een nieuwe BASE Pro-klant op één van volgende BASE Pro-abonnementen kan aanbrengen: Pro 11, Pro 20, Pro 29 of Pro 35. De promotie is geldig op de huidige tariefplannen zoals Pro 11, Pro 20, Pro 29 en Pro 35. Bestaande klanten met een ander ouder tariefplan, kunnen ook van deze korting genieten, op voorwaarde dat zij overstappen naar één van de huidige tariefplannen. Als er aan de voorwaarden voldaan wordt, krijgt de bestaande BASE-klant gedurende de hele duur van het contract een korting van 25% op de maandelijkse abonnementskost in het geval van een abonnement van € 11/maand, € 20/maand, € 29/maand of € 35/maand. De korting en eventuele overschakeling zal automatisch toegekend worden of gebeuren, zodra de simkaart van de nieuwe klant geactiveerd wordt. Dit dient ten laatste 30 dagen na aankoop te gebeuren. Indien de nieuwe klant zijn abonnement stopzet, wordt de bestaande klant niet automatisch naar het originele plan terug gemigreerd. Bij een verhoging van de basisprijs van het abonnement verhoogt ook de promoprijs met hetzelfde bedrag.

De bestaande klant verliest zijn maandelijkse korting als hij zijn abonnement stopzet, migreert naar een lager tariefplan, of indien de klant die hij aanbracht zijn abonnement stopzet. Actie voor bestaande klant is niet cumuleerbaar met andere aanbiedingen en promoties, behalve met het combinatievoordeel op internet en TV..

Tijdelijke promotie op het BASE Pro Europe en BASE Pro World abonnement
Op voorwaarde dat de klant in de periode van 03/06/2024 tot en met 22/07/2024. Het BASE Pro Europe of BASE Pro World abonnement afsluit op www.BASE.be en  het abonnement vervolgens in dezelfde periode activeert, geniet de klant gedurende  de eerste 3 maanden na activatie van 50% korting op de maandelijkse  abonnementsprijs.

Aanbod voorbehouden voor professionelen (zelfstandigen en kleine bedrijven) die  nog geen BASE-abonnement hebben. Klanten met een BASE-herlaadkaart die  willen overschakelen op een BASE-abonnement mogen in de 3 maanden vóór  intekening geen BASE-abonnement gehad hebben voor hetzelfde mobiele nummer.

Actie niet cumuleerbaar met andere aanbiedingen en promoties, behalve met het combinatievoordeel op internet en TV. 

Indien de klant twee of meer diensten combineert, krijgt hij 10% korting op de maandelijkse abonnementsprijs van BASE Internet en/of BASE TV gedurende de looptijd van het contract. De mobiele abonnementen die recht geven op het combinatievoordeel zijn de BASE-abonnementen BASE Pro van € 11/maand, BASE Pro van € 20/maand, BASE Pro van € 29/maand, BASE Pro van € 35/maand. BASE Pro Europe van € 45/maand of BASE Pro World van € 60€/maand. De klant verliest zijn combinatievoordeel als hij zijn combinatie stopzet.

Gratis comfortinstallatie (ter waarde van € 48,76) en gratis activatie (ter waarde van € 24.79) bij elk nieuw BASE internetabonnement afgesloten vóór 31/08/2024.