Mijn BASE TV-box installeren

Je BASE TV-box installeren is heel eenvoudig. In 1-2-3 ben je klaar om tv te kijken!

Voor je begint...

Heb je nog geen internetverbinding? Installeer die dan eerst. Kijk daarna goed na of je alles hebt wat er in de verpakking zit:

BASE TV-box (met velcrostrip)
Afstandsbediening
USB-kabel
HDMI-kabel
Internetkabel (UTP)
Adapter

De installatie in 1-2-3

Sluit HDMI-kabel, USB-kabel en internetkabel aan zoals op de afbeelding hieronder. Gebruik alleen de meegeleverde kabels, zo ben je zeker van de beste beeld- en geluidskwaliteit. Je kan de BASE TV-box met de velcrostrip achteraan je scherm kleven. Dan hangen de TV-box en die vervelende kabels uit het zicht!

Let op: steek de adapter pas in het stopcontact nadat je alle kabels aangesloten hebt.

Tip: Je BASE TV-Box werkt het best met een internetkabel. Met deze kabel verminder je de kans op storingen. Is er geen internetpoort in de buurt, dan verbind je je TV-box met wifi.

Neem eerst de afstandsbediening van je tv-toestel
  • Zet je tv-toestel aan en druk op de Source-knop van je afstandsbediening. Dit kan ook de Input- of AV-toets zijn afhankelijk van je toestel:

AV

Source

EXT

• Kies de HDMI-poort waarmee de HMDI-kabel van de BASE TV-box verbonden is.
  • Het startscherm van de TV-box verschijnt.
Neem daarna de afstandsbediening van je BASE TV-box
  • Trek het plastieken lipje aan de achterkant van de BASE-afstandsbediening uit.
  • Druk eenmaal op het pijltje naar beneden.
  • Wacht 10 seconden tot de afstandsbediening gekoppeld is aan BASE TV.
  • Niet gelukt? Volg dan de instructies op het scherm.

Volg de stappen op het scherm.

• Wacht tot de installatie voltooid is. Dit kan 10 minuten duren. Tijdens de installatie kan het scherm enkele keren zwart worden.
  • De installatie is voltooid wanneer het scherm met Gebruikersvoorwaarden verschijnt.
  • Scroll met het pijltje naar beneden en bevestig met de OK-toets of je reclame op maat wil aanvaarden of niet.

Veel kijkplezier!